Wij hebben verschillende vakgroepen, dit is afhankelijk van het domein.

We starten in september en februari klassikaal met onze traineeships. Daarnaast is het ook mogelijk om tussentijds te starten met een traineeship bij Kenonz. Solliciteer daarom vandaag nog!

Na het traineeship van 2 jaar heb je je opleidingstraject doorlopen en heb je op verschillende afdelingen gewerkt. Dan is daar hét moment om als professional gedetacheerd te worden via Kenonz of in rechtstreekse dienst te komen bij een gemeente.

Je krijgt een arbeidsovereenkomst bij Kenonz en een uitgestippeld opleidingstraject. Het startsalaris varieert tussen € 2.100,- en € 2.600,- per maand op basis van 40 uur.

Een traineeship kenmerkt zich door de combinatie van werken, het doorlopen van een opleiding en kennismaken met verschillende facetten van je vakgebied. Bij een startersfunctie ligt de nadruk op het uitvoeren van je functie en je ontwikkelen in die betreffende rol.

Een traineeship is een volwaardige baan voor starters met een hbo of wo werk- en denkniveau. Naast je baan doorloop je een opleidingstraject en word je projectmatig ingezet op verschillende afdelingen en bij verschillende opdrachtgevers.

crosschevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?