PERSOONLIJK CONTACT
Geeft de beste match.

Over onz

KENGOUKE

gouke.kenonz

Ik ben Gouke de Vries, 34 jaar. Sinds 2005 werk ik de arbeidsbemiddeling in Noordoost Nederland in zowel directie- als managementfuncties. Het vinden van de juiste kandidaat voor een vacature, het zoeken van een vacature die past bij een talent en het samenbrengen van opdrachtgever en talent.

Lees meer

KENHEIN

rombout.kenonz

Ik ben Hein Slagman en sinds een aantal jaar in verschillende functies actief binnen de arbeidsbemiddeling. Mijn meeste ervaring ligt in het bemiddelen van hoger opgeleide kandidaten binnen de overheid en semioverheid. Ik woon in het pittoreske Oudkerk samen met mijn vriendin en drie kinderen.

Lees meer

KENROMBOUT

rombout.kenonz

Ik ben Rombout Bosch en in de afgelopen jaren heb ik een groot netwerk opgebouwd in het noorden van het land, dankzij verschillende (management)functies in werving & selectie en detachering. Ik woon samen met mijn vrouw, zoon en dochter in Groningen. In mijn vrije tijd ben ik vaak op en onder het water.

Lees meer

KENREMKO (FRANCHISENEMER)

rombout.kenonzMijn naam is Remko Rozeboom, ik woon samen met mijn vrouw Bianca en onze zoon Jurre in Vledder (Drenthe). In mijn vrije tijd ben ik fanatiek voetballer én ontdek ik graag de mooiste routes in Noord-Nederland op de motor. In de wintermaanden heb ik één favoriete hobby; skiën op een sneeuwbestemming ergens in Oostenrijk! Naast mijn werk als adviseur in de arbeidsbemiddeling ben ik verantwoordelijk voor de organisatie van een jaarlijks driedaags muziekevenement (Het van Swietenfestival).
 

Lees meer

KENGERT (FRANCHISENEMER)

rombout.kenonz

Ik ben Gert Schoonbeek en sinds begin 2015 werkzaam als franchisenemer bij Kenonz. Mijn werkgebied is Overijssel, Gelderland en Utrecht en mijn focus ligt daarbij op het matchen, adviseren en detacheren binnen de overheid. Ik zit al langere tijd in de arbeidsbemiddeling en vanaf 2007 richt ik mij specifiek op de overheid.

Lees meer

KENALEX (FRANCHISENEMER)

rombout.kenonz

Ik ben Alex van der Galiën en vanuit mijn woonplaats Apeldoorn rol ik de succesvolle Kenonz-aanpak uit naar het midden van het land. Ik richt mij vooral op sociale zekerheid en informatiemanagement bij de overheid.
Mijn passie ligt bij het maken van de juiste match. Dus wil ik mensen goed leren kennen. Zodat ik breder kan kijken naar een functie en zoveel mogelijk aansluit op de wensen van de kandidaat en opdrachtgever.

Lees meer

KENKARIN (FRANCHISENEMER)

rombout.kenonz

Mijn naam is Karin Boonstra, ik kom uit Leeuwarden. Ik heb bijna 10 jaar ervaring bij een grote uitzendorganisatie en de afgelopen 8 jaar heb ik mij verder gespecialiseerd in online recruitment: via welk (online) kanaal vind je de beste kandidaten? Mijn werkgebied is Groningen/ Drenthe en ik richt mij vooral op het Sociaal domein.

Lees meer

KENLENNARD

rombout.kenonz

Ik ben Lennard Kloosterman. Als recruiter, ben ik altijd op zoek naar de beste mensen. Kandidaten die passen bij wat onze opdrachtgevers vragen. Het is geweldig om mensen te leren kennen.

Lees meer

KENBARBARA

rombout.kenonz

Ik ben Barbara Luczycki en sinds augustus 2015 Officemanager bij Kenonz. Dit houdt in dat ik alles in goede banen moet leiden, zowel organisatorisch als ondersteunend.

Lees meer


 

KenJessica

Mijn naam is Jessica Talsma (25), ik woon in Joure. Sinds januari 2016 ben ik bij Kenonz actief als secretaresse en ondersteun ik officemanager Barbara.

Lees meer

KenHilda

rombout.kenonzIk ben Hilda Nauta en woon samen met mijn man en 3 kinderen in Paterswolde. Sinds februari 2016 ben ik actief als accountmanager bij Kenonz en ik richt mij vooral op het Sociaal Domein in Friesland .

Lees meer

KenErik

rombout.kenonz

Mijn naam is Erik Zandstra (23), ik woon in Groningen. Ik vind het leuk om in een jong en dynamisch team te werken, deze kans krijg ik bij Kenonz. In mijn vrije tijd zeil ik het liefst zo veel mogelijk. In het kader daarvan heb ik meegedaan aan de Rolex Sydney to Hobart, een grote zeilrace in Australië.

← Bekijk hier mijn persoonlijke video

 

 

Lees meer

KenSenda

rombout.kenonz

Mijn naam is Senda de Groot, 41 jaar en woonachtig in Hemrik. Tijdens mijn HBO Facility Management opleiding ben ik in contact gekomen met arbeidsbemiddeling. Via een stage kwam ik terecht in de uitzendwereld en heb daar verschillende functies mogen bekleden zoals intercedente, sales executive en vestigingsmanager.

Lees meer

Alle vacatures
Solliciteren?

Om je in te schrijven als kandidaat, moet je de volgende gegevens invullen in jouw profiel. Vul alsjeblieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Inschrijven kan via ons Inschrijven. Bekijk onze actuele vacatures. Voor algemene informatie: info@kenonz.nl.