PERSOONLIJK CONTACT
Geeft de beste match.

KenLianne

Sinds februari 2017 mag ik mij gelukkig prijzen dat ik deel uitmaak van het Kenonz team. Ik heb bijna 12 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling en mag nu mijn kennis en kunde inzetten als Accountmanager voor het Sociaal Domein in Friesland en de Polder. Ik vind het belangrijk dat de relaties mij zien als adviseur en verbinder. Het mooie aan mijn baan als Accountmanager bij Kenonz is dat ik talenten uit de markt verbind aan Kenonz en een uitdagende baan kan bieden. Het bieden van kwaliteit, weten wat er speelt binnen de Gemeenten en innovatief zijn, staan voor mij hoog in het vaandel.

Naast mijn werk heb ik een aantal grote passies. Eén van die passies is op het culinaire vlak. Ik bezoek samen met mijn vriend met regelmaat goede restaurants en daar genieten we van een verrassingsmenu met heerlijke bijpassende wijnen. Verder ben ik de trotse bezitter van een Friese merrie.

Wil jij Lianne leren kennen? Neem dan contact op: lianne@kenonz.nl / 06-57604062.

Alle vacatures
Solliciteren?

Om je in te schrijven als kandidaat, moet je de volgende gegevens invullen in jouw profiel. Vul alsjeblieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Inschrijven kan via ons Inschrijven. Bekijk onze actuele vacatures. Voor algemene informatie: info@kenonz.nl.