PERSOONLIJK CONTACT
Geeft de beste match.

KenTom

Mijn naam is Tom van Zuuk en ik ben sinds september 2017 werkzaam bij Kenonz. Als recruiter binnen Kenonz houd ik mij vooral bezig met de regio Noord-Holland en geef ik daarnaast advies betreft beleidsmatige vraagstukken binnen de organisatie. De gemoedelijke sfeer op kantoor gepaard met een harde werkmentaliteit en een goede dosis humor zorgen ervoor dat ik met veel plezier naar mijn werk ga.

Naast mijn studies heb ik altijd in de zorg en de horeca gewerkt. Ik weet, het is een ietwat rare combinatie maar het heeft er wel voor gezorgd dat ik vanuit alle lagen van de samenleving mensenkennis heb opgedaan. Deze kennis komt mij goed van pas bij het maken van een zo goed mogelijke match en het realiseren daarvan is wat mij betreft het mooiste onderdeel van mijn functie. Naast mijn werk mag ik graag koken en spendeer ik als het even kan graag de avond in de keuken om iets lekkers op tafel te krijgen.

Wil jij Tom leren kennen? Neem dan contact op: tom@kenonz.nl / 06-82914208.

Alle vacatures
Solliciteren?

Om je in te schrijven als kandidaat, moet je de volgende gegevens invullen in jouw profiel. Vul alsjeblieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Inschrijven kan via ons Inschrijven. Bekijk onze actuele vacatures. Voor algemene informatie: info@kenonz.nl.