PERSOONLIJK CONTACT
Geeft de beste match.

KENMONIQUE

Ik ben Monique Stoelwinder en woon samen met mijn man en twee kinderen in Dokkum, een mooi stadje langs de Elfstedentochtroute.

Als Recruiter ben ik werkzaam voor het vakgebied Zorg. Een dynamisch vakgebied die me scherp houdt in mijn creatieve denken.

Als recruiter is er geen dag gelijk en heb ik de fijne gesprekken die zorgen voor een goede bemiddeling en match. Door mijn ervaring in de arbeidsbemiddeling in de Zorg en Welzijn sector, is dit vakgebied voor mij bekend terrein.

In mijn vrije tijd ga ik graag voor de inspannende ontspanning. Hardlopen, tennis en bootcamp behoren tot mijn wekelijkse uitdagingen. Ook haal ik ontspanning uit ons gezin, samen op pad gaan om nieuwe avonturen te ontdekken.

Wil jij Monique leren kennen? Neem dan contact op: monique@kenonz.nl / 06-57738842.

Alle vacatures
Solliciteren?

Om je in te schrijven als kandidaat, moet je de volgende gegevens invullen in jouw profiel. Vul alsjeblieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Inschrijven kan via ons Inschrijven. Bekijk onze actuele vacatures. Voor algemene informatie: info@kenonz.nl.