PERSOONLIJK CONTACT
Geeft de beste match.

KENNINA

Mijn naam is Nina de Bruin, accountmanager Zorg bij Kenonz. Sinds 2004 werk ik in de arbeidsbemiddeling en na al die jaren ben ik nog lang niet uitgekeken. Het vinden van talent en het maken van de match met een opdrachtgever vind ik het meest fantastische aan ons vak. Door goed te luisteren en creatief te denken, geloof ik erin dat we voor alle uitdagingen een oplossing kunnen vinden. Met mijn enthousiasme, oprechte interesse en en gezonde dosis humor maak ik van mijn werk een feest en hang ik graag dagelijks, samen met mijn collega’s, de slingers op.

Samen met mijn man Tjeerd en dochters Josefien en Karlijn, woon ik in Leeuwarden. In het dagelijks leven zing ik en hou ik ervan om met mijn gezin actieve dingen te ondernemen. Met de hond uitwaaien op het strand, GPS-tochten maken door het bos of op de fiets de stad in en een terrasje pakken. Maar ook van zelfgebakken popcorn op de bank een film kijken wordt ik heel gelukkig.

Wil jij Nina leren kennen? Neem dan contact op: nina@kenonz.nl / 06-12906826.

Alle vacatures
Solliciteren?

Om je in te schrijven als kandidaat, moet je de volgende gegevens invullen in jouw profiel. Vul alsjeblieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Inschrijven kan via ons Inschrijven. Bekijk onze actuele vacatures. Voor algemene informatie: info@kenonz.nl.