KEN Charlotte

16-02-2021 - - Blog

Een aantal weken geleden verruilde Charlotte haar baan als Adviseur Loopbaanbegeleiding voor de functie als Recruiter Sociaal Domein vanuit onze vestiging in Apeldoorn.

Haar eigen advies opvolgen is een van de beste adviezen die Charlotte heeft mogen krijgen. Haar keuze voor een HBO studie, en deze ook succesvol afronden, is dan ook hetgeen waar zij het meest trots op is. “Niemand dacht dat ik mijn HBO diploma zou behalen. Mijn oude basisschooljuf reageerde later ook erg verbaasd” vertelt Charlotte.

“Ik vind het tof om de kids te zien groeien als danser maar ook als persoon door de jaren heen. “

In het weekend neemt Charlotte zelf ook de rol aan als juf, als dansjuf. “Wat ik zo leuk vind aan het dansen is dat ik vroeger erg veel plezier haalde uit het dansen van de wedstrijden. Nu ik zelf de dansers mag trainen vind ik het tof om de kids te zien groeien als danser maar ook als persoon door de jaren heen.” vertelt Charlotte. Maar voor een avond met gezelschapsspelletjes maakt Charlotte ook graag tijd. Een rondreis door Amerika staat nog op haar Bucketlist, dat is er helaas tot op heden nog niet van gekomen.

Anderen beschrijven Charlotte als betrokken, spontaan en als iemand die slecht kan stilzitten. Niet gek dat zij dan ook graag in de actie modus zit. “Het zoeken en vinden van een mooi profiel geeft mij de meeste energie. Maar een administratief klusje vind ik tussendoor ook wel prettig!” De komende tijd gaat zij zich bezig houden met de professionals in het Sociaal Domein, ze kijkt uit naar het samenwerken met collega’s en het opbouwen van lange termijn relaties. “Maar wat ik ook belangrijk vind in mijn werk is kunnen sparren met collega’s die ook in zijn voor wat gezelligheid.” vertelt Charlotte

Kom jij graag in contact met Charlotte? Klik dan hier.


Geplaatst op: 16-02-2021