KEN Wim

09-02-2021 - - Blog

De goedlachse en loyale Wim verruilde per 1 februari zijn baan als General Manager op Terschelling voor de functie als accountmanager Sociaal Domein in Apeldoorn

Met de kinderdroom om treinmachinist te worden, koos Wim toch voor de Middelbare en Hogere Hotel School. Na diverse banen in de hotellerie werd voor Wim duidelijk dat je kansen aan moet grijpen en de mogelijkheden moet ontdekken in het leven.

“The sky is the limit.”

In de hotellerie geldt: “The sky is the limit.” Met deze instelling begint Wim dan ook aan zijn nieuwe uitdaging bij Kenonz. Een open, gemoedelijke en prestatiegerichte werkomgeving is hetgeen waar hij het best presteert. “Naast het behalen van resultaten vind ik met plezier naar het werk gaan ook van groot belang.” Wim is niet bang voor een opbouwende kritische noot maar een compliment is ook zeker welkom. “Tijdens mijn scholing als KNVB scheidsrechter maakte ik kennis met de ‘plus’ en ‘klus’ punten. Een andere benadering van positieve en verbeterpunten” vertelt Wim.

Als KNVB scheidsrechter staat het bezoeken van een EK- of WK-voetbal ook nog hoog op zijn to-do list. Dat de sportieve Wim in zijn vrije tijd graag buiten is is wel duidelijk. “Mijn favoriete outdoor activiteit is mountainbiken maar strand rijden op een Waddeneiland is ook iets waar ik graag tijd voor maak.”

“Strand rijden op een Waddeneiland is ook iets waar ik graag tijd voor maak.”

Wim gelooft dat je groeit door te delen. “Ik kijk er dan ook naar uit samen te werken met alle collega ‘s! Ik draag graag mijn steentje bij aan de ontwikkeling en groei van Kenonz. Nu en in de nabije toekomst” aldus Wim.

Kom jij graag in contact met Wim? Kijk dan op zijn LinkedIn pagina


Geplaatst op: 09-02-2021