Even voorstellen

08-11-2016 - - Blog, Over Kenonz

De groei van onze organisatie heeft geleid tot het aantrekken van nieuwe talenten die ons kantoor komen versterken. Wij zijn er trots op dat we met de nieuwe medewerkers de bestaande expertises verder kunnen ontwikkelen en uitbreiden. Even voorstellen:

Ronald Bloem

10448747_10204533340277996_6121743270222870795_nMijn naam is Ronald Bloem en ik ben al geruime tijd actief binnen de arbeidsbemiddeling. Hierdoor heb ik een uitgebreid netwerk opgebouwd, maar blijf altijd op zoek naar nieuwe talenten voor de (semi-)overheid. Sinds 1 november werk ik bij Kenonz in de rol van recruiter.

Naast mijn werk maak ik graag tijd vrij om te tennissen, te fietsen, concerten te bezoeken of uitgebreid te koken. Ik ben 44 jaar en woon samen met mijn vrouw Ivanka en mijn kinderen Tara en Syl in Leeuwarden.

Anna Romkema

anna-romkemaIk ben Anna Romkema, 27 jaar oud woon samen met mijn vriend Wouter in Gorredijk. Per 1 september ben ik begonnen bij Kenonz als recruiter. Voor Kenonz ben ik werkzaam geweest bij Achmea en bij de Rabobank. Mijn vrijetijd benut ik graag aan mijn sport voetbal. Daarnaast reis, lees en kook ik graag. Ik heb veel zin in mijn nieuwe uitdaging bij Kenonz!

Mandy Sharon Post

mandy-sharon-postMijn naam is Mandy Sharon Post, 23 jaar en ik kom uit Tuk. Aankomend schooljaar zal ik werkzaam zijn als stagiaire bij Kenonz. Waar ik erg veel zin in heb! Ik volg de opleiding Human Resource Management op Stenden Hogeschool in Leeuwarden en op dit moment ben ik bezig met mijn laatste studiejaar.

In mijn vrije tijd hou ik mij graag bezig met bakken/koken. Ik vind het erg leuk om nieuwe (gezonde) recepten uit te proberen. Ook spreek ik graag met vrienden af en loop ik af en toe graag een rondje hard.

 


Geplaatst op: 08-11-2016