Detachering voor het (basis)onderwijs is ideaal!

En daar sta je dan, vers op de arbeidsmarkt, vol passie en energie en voorzien van je splinternieuwe pabodiploma. Klaar om de markt te bestormen en om aan de slag te gaan op een school die perfect bij jou past. Maar hoe kom je erachter waar die plek is? Ga je op basis van je stage-ervaringen een besluit maken? Is de plek waar je je LIO hebt afgerond de beste plek om te gaan werken? Maar er zijn nog zoveel meer scholen waar je nog helemaal niet bent geweest...

Voor een starter, maar ook voor een leerkracht/docent in dienst, is het best wel lastig om te bepalen waar je het best tot je recht komt en waardoor jij iedere dag vol energie richting je werk gaat. Want hoe weet je waar je creativiteit en passie het beste aan bod komt? Zijn de tulpen ergens anders niet geler? 😉  Juist, daar kun je via detachering achter komen. Een aantal voordelen op een rij:

  • Als je gedetacheerd wordt, krijg je een aanstelling bij Kenonz en word je op tijdelijke projecten te werk gesteld;
  • Je doet veel ervaring op door in verschillende keukens aan het werk te zijn;
  • Je ziet/ervaart verschillen tussen organisaties;
  • Je bouwt een groot netwerk op;
  • Ook al wissel je van werkplek, je hebt toch de zekerheid van een vast inkomen;
  • Je hebt volop ontwikkelingsmogelijkheden via Kenonz;
  • Bepaal zelf je carrière onder goede arbeidsvoorwaarden

Nòg een voordeel is dat Kenonz weet wat er op de markt speelt. We hebben veel onderwijsinstellingen in ons netwerk en volgen de ontwikkelingen in het vakgebied nauwgezet. Wil je graag op de hoogte blijven van alle updates en nieuwe vacatures? Volg dan ook onze Kenonz Onderwijs Facebookpagina!

 

Hoe pakken we het aan?

Eerst maken we kennis, wie ben jij en wat zoek je en wie zijn wij en wat kunnen we voor jou betekenen. Het is belangrijk dat je een duidelijk beeld hebt gekregen van ons als organisatie, wat het detacheren inhoudt en of je enthousiast wordt van het detacheringsproces. En ook je gevoel moet kloppen, word je blij van wat we je kunnen bieden?

En stel nou...

Stel dat je na een aantal projecten op een plek terecht komt waar je eigenlijk wel zou willen blijven. En de school is net zo enthousiast van jou als jij van hen. Dan gaan we dat regelen! En stel nou dat het detacheren je zò goed bevalt dat je helemaal geen behoefte hebt aan een vaste werkplek? Dan blijf je gewoon in dienst van Kenonz en blijf je gebruik maken van alle leuke dingen die wij jou als onze medewerker kunnen bieden. Opleidingstrajecten, familiedagen, sportieve uitjes, taart bij elke nieuwe opdracht, je vaste contactpersoon op kantoor en een bruisend netwerk met al je Kenonz collega's die door het hele land worden gedetacheerd.

Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar leerkrachten en docenten die écht het verschil maken! Zo kun jij met de vastigheid van een contract ervaring op doen bij verschillende stichtingen. Op deze manier kun jij je in een korte tijd ontwikkelen en weet je wat bij jou past en wat juist niet. Klik hier voor al onze openstaande vacatures in het onderwijs.

 

Dus ben jij werkzaam in het onderwijs of bijna in het bezit van een onderwijsbevoegdheid? En heb je interesse in detachering of wil je gewoon eens sparren? Neem dan contact op via de mail sipkedurk@kenonz.nl, of bel Sipke-Durk op 06-47047720.

crosschevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?