Historie

In 2012 werden de plannen van de drie oprichters van Kenonz werkelijkheid toen ze eigenhandig een tuinhuis ombouwden tot hun eerste kantoor met net voldoende ruimte voor drie bureaus. Dit was genoeg voor Gouke de Vries, Rombout Bosch en Hein Slagman om samen een detacheringsbureau te beginnen. Met alle drie genoeg ambities en ruime ervaring in de detachering, hadden ze het idee om het anders aan te pakken dan anderen: het detacheren van talentvolle medewerkers bij ambitieuze opdrachtgevers op basis van lange termijnrelaties.

Na de vliegende start in januari 2013 was de ruimte eigenlijk binnen een half jaar al te klein. Een verhuizing naar een kantoorpand aan de Hoofdstraat in Gorredijk volgde. Hier groeide Kenonz in twee jaar tijd wederom uit de jas. Sinds 2015 is Kenonz gevestigd in het centrum van Gorredijk, aan de Brouwerswal.

Het historische pand aan het idyllische kanaal “de Opsterlandse Compagnonsvaart” geeft nu onderdak aan een team van 35 medewerkers. Er worden ruim 300 medewerkers door het hele land gedetacheerd. Naast de locatie in Gorredijk zijn er inmiddels ook kantoren in Apeldoorn en Hoorn.

Kortom: Kenonz groeit als kool en is nog lang niet uitgegroeid. Het persoonlijke contact wat de drie oprichters tot onderscheidende factor hebben gemaakt, is met de identiteit van de organisatie verweven. Of we nu uit 3 personen of 35 personen bestaan, het is nog steeds wat de samenwerking met zowel klant als medewerker kenmerkt.