Onze werkwijze

Voor opdrachtgevers

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor Kenonz om een vacature voor u te vervullen. Een functie kan tijdelijk zijn omdat het ter vervanging is bij ziekte of zwangerschapsverlof, ter overbrugging van een sollicitatieprocedure of juist aangezien het gaat om een project. Ook kan het zijn dat de kandidaten in deze krapper wordende markt zeer schaars zijn en daardoor moeilijk te vinden, vaak heeft Kenonz deze specialisten in rechtstreekse dienst waardoor ze op korte termijn inzetbaar kunnen zijn. In sommige gevallen is er juist helemaal geen schaarste en levert het openstellen van een vacature al snel stapels met sollicitaties op en kost het veel tijd om de juiste kandidaat te selecteren. Kortom, allemaal redenen waarom het interessant is om Kenonz in de arm te nemen om de beste match te maken.

Onze werkwijze

Wanneer u een vacature bij Kenonz uitzet dan zal de accountmanager de functie uitgebreid bij u willen inventariseren. U bent immers niet alleen op zoek naar een cv die matcht op een uitgeschreven profiel maar met name naar een persoon die met zijn of haar vooropleiding, werkervaring en persoonlijkheid een meerwaarde vormt op de afdeling en voor uw organisatie. Na het in kaart hebben van het complete functieprofiel gaan wij aan de slag. Geschikte kandidaten worden middels het digitale KenMij profiel aan u voorgesteld ter beoordeling. U geeft aan waar en wanneer u de kandidaten wil uitnodigen voor een sollicitatiegesprek en wij bevestigen dit aan de kandidaat. We zorgen ervoor dat de kandidaat voorbereid op gesprek komt en nemen naderhand contact met u op om het gesprek te evalueren. Wanneer zowel u als de kandidaat enthousiast zijn, kan de kandidaat starten. U ontvangt een inleenovereenkomst van de opdracht waarin alle afspraken zoals tarief, inleenperiode en gegevens van de kandidaat bevestigd staan. De kandidaat ontvangt een opdrachtovereenkomst met alle benodigde informatie en wordt van kandidaat in procedure daarmee een medewerker van Kenonz. Nadat de medewerker gestart is, nemen we regelmatig contact met u op om de werkzaamheden te evalueren. Ook blijven we in gesprek met de medewerker en houden wij de vinger aan de pols.


Voor kandidaten

Als je gedetacheerd wordt, heb je een rechtstreeks dienstverband bij Kenonz en zorgen wij ervoor dat we je voorzien van kortdurende of langdurige projecten bij verschillende gemeentes en organisaties. Dit kan betekenen dat je iedere twee tot drie maanden een nieuwe werkplek hebt òf dat je een opdracht hebt voor een langere periode.

Je kunt tot in de lengte van dagen door Kenonz worden gedetacheerd maar je kunt ook beslissen om na verloop van tijd de overstap maken naar een rechtstreeks dienstverband bij je opdrachtgever. Er is van alles mogelijk en samen met jou, bepalen we wat we gaan doen. We ondersteunen je bij de stappen die je neemt en we zorgen er samen voor dat jij je kunt ontwikkelen op de manier die jou het beste past. Zo kun jij met veel plezier je werk doen en wij garanderen je een vast inkomen. Dus of je in verschillende keukens wilt kijken of wel wat ondersteuning kan gebruiken met solliciteren, van starter tot oude rot in het vak: voor iedereen kan het interessant zijn!

Onze werkwijze

Vacatures die we binnen krijgen, zetten we altijd uit op onze website en op verschillende jobboards en social media. Wanneer je al bij ons staat ingeschreven of al via Kenonz werkt, nemen we contact met je op. Wanneer dit nog niet het geval is, kun je solliciteren op de functie of word je door ons benaderd.

We nemen vervolgens uitgebreid de vacature met je door en, wanneer je enthousiast bent, brengen we je profiel onder de aandacht bij onze opdrachtgever. Zodra je wordt uitgenodigd op een sollicitatiegesprek, helpen we je bij de voorbereiding zodat je met een gerust hart op gesprek kan. Naderhand zijn we uiteraard heel benieuwd hoe jij het gesprek hebt ervaren en koppelen we je het resultaat vanuit de opdrachtgever terug. Wanneer jullie beiden enthousiast zijn, kun je gaan starten. We nodigen je graag uit op een van onze vestigingen om je contract of opdrachtovereenkomst door te nemen en te tekenen.

Vanaf je eerste werkdag blijven we graag aangesloten hoe het gaat. Wanneer je vragen hebt of tegen zaken aanloopt, begeleiden we je hierbij. Ook wanneer je vragen hebt over het vervolg na deze opdracht of je persoonlijke ontwikkeling, gaan we graag met je in gesprek. Kortom, wij van Kenonz hechten veel waarde aan Kenjou!