Bewust

Bengt Belksma

Manager Bewust
Is verliefd op Groningen
Verbindend, ondernemend en enthousiast
Vertegenwoordigt de Young professional tak binnen Kenonz

Vanuit mijn studie bestuurskunde aan de Thorbecke Academie heb ik een intrinsieke interesse ontwikkeld voor grote maatschappelijke opgaven. De ten-uitvoering van het klimaatakkoord is hierin hetgeen wat me het meest boeit, vanwege de complexiteit en de omvang.

Lokale verduurzaming is de grootste uitdaging van de komende eeuw en ik zie het dan ook als mijn plicht om hier als bemiddelaar en kennispartner professioneel bij betrokken te zijn. Mijn energieke, ondernemende en creatieve persoonlijkheid, maken dat ik iedere dag ontzettend geniet van het strategisch door-ontwikkelen van Kenonz Bewust; Het concept waarmee we duurzaamheidstalent enthousiasmeren, werven, opleiden en projectmatig inzetten bij onze partners.

Mijn roots liggen in Friesland maar ik woon samen met mijn twee katten in het centrum van Groningen. Ik ben in de weekenden veel in de Groningse horeca te vinden, wat ik doordeweeks tracht te compenseren met sportschoolbezoekjes.

Elkaar lokaal versterken is wat mij betreft de belangrijkste voorwaarde om verduurzaming te versnellen. Of het nou de energietransitie, de omvorming tot een circulaire economie of de adaptatie van ons klimaat betreft. Hiervoor stel ik graag mijn kennis en netwerk ter beschikking dus voel je vooral niet bezwaard om hetzelfde te doen!

chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?