Charlotte van Gerrevink

Biografie

Mijn naam is Charlotte van Gerrevink. Binnen Kenonz ben ik werkzaam als recruiter binnen het sociaal domein en werk ik op de vestiging in Apeldoorn.

Samen met mijn hond woon ik in Apeldoorn. Naast mijn werk bij Kenonz ben ik ook flink wat uren te vinden op de dansvloer als dansdocente. Ik train wedstrijddansers in de categorie hiphop en met deze teams ben ik te vinden op de nationale en internationale wedstrijden. Ik ben graag omringt door vrienden en familie en ook kan ik enorm genieten van een avondje op de bank.

Vanuit mijn opleiding human resource management heb ik bewuste keuzes gemaakt om zowel de uitzendbranche als een rol als loopbaanadviseur binnen het onderwijs een kans te geven. Zodoende ben ik als stagiaire gestart bij Randstad inhouse en hier heb ik naast mijn studie nog enige tijd gewerkt. Daarna ben ik bijna 3 schooljaren actief geweest als studie loopbaanadviseur in het onderwijs. Hierna heb ik Kenonz leren kennen als een warme organisatie in de detachering. Ik word blij van de warme connecties die ik in mijn werk kan opbouwen en ga graag samen met jou op zoek naar de perfecte match.