Bewust

Daniël van den Bos

Adviseur Fysieke Leefomgeving
Daniel van den Bos
Komt uit Apeldoorn
Houdt van motorrijden
Is een echte wijnliefhebber
Kookt graag luxe diners voor anderen

Mijn naam is Daniël van den Bos, 30 jaar en woonachtig in Apeldoorn. Ik ben bij Kenonz werkzaam als Adviseur Fysieke Leefomgeving sinds 1 november 2021. Ik ben blij dat ik het team Fysieke Leefomgeving in Apeldoorn mag komen versterken om zo in de regio Overijssel, Gelderland en Utrecht nog meer focus te kunnen gaan leggen op het maken van de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever. In mijn functie ben ik veel in contact met opdrachtgevers, maar zal ik ook veel in gesprek gaan met kandidaten om op deze manier beide partijen goed te leren kennen.

Openheid, eerlijkheid en oprechte interesse in de medemens, vind ik belangrijke aspecten in mijn werk. Het gesprek aan gaan en luisteren naar de behoefte van, zowel de kandidaat als de opdrachtgever, is iets waar ik energie van krijg.

In mijn vrije tijd ben ik veel in de keuken te vinden, waar ik mijn passie voor eten en drinken de vrije loop kan laten gaan. Ik maak dan mooie en lekkere diners voor vrienden of juist een lekkere borrelplank voor een gezellig avond met familie. Een goed glas wijn, lekker eten en goed gezelschap, dat zijn de ingrediënten voor een fijne avond!

Na 12 jaar in de horeca te hebben gewerkt en 4 jaar in de uitzendbranche, ben ik klaar voor de volgende stap bij Kenonz.

chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?