Esther de Jonge

Biografie

Momenteel zit ik in de laatste fase van mijn studie Commerciële Economie, welke ik volg aan de Hanzehogeschool, en dat betekent afstuderen! In de periode van september tot februari is aan mij de taak om onderzoek te doen naar de klantreis en deze in kaart te brengen. Daarnaast ondersteun ik mijn collega’s waar mogelijk en leer ik iedere dag meer van dit actieve en gedreven team waar ik deel van uit mag maken.

Voorafgaand heb ik de opleiding Marketing en Communicatie afgerond, daarna had ik het gevoel dat ik nog niet alles eruit had gehaald wat erin zat, dus vol motivatie gestart met de opleiding Commerciële Economie en deze (hopelijk) over een paar maanden afgerond!

Naast studeren en nu dus mijn afstudeerstage, werk ik in de weekenden bij Omoda. Het is dan ook niet zo gek dat ik een ietwat uit de hand gelopen schoenencollectie heb.. Daarnaast vind ik het in mijn vrije tijd heerlijk om te sporten, ben ik in de zomermaanden graag aan het zeilen en in de wintermaanden ben ik een fanatiek snowboarder. Lekker eten, een drankje en gezelligheid mogen bij mij ook echt niet ontbreken!