Esther de Jonge

Adviseur Marketing & Communicatie
Komt uit de Knipe
Houdt van zeilen
Erg nieuwsgierig aangelegd
Sinds kort naast het snowboarden ook weer aan het skiën

Hoi! Aangenaam kennis te maken. Ik ben Esther; een 25 jarige enthousiasteling die woonachtig is in de Knipe (een dorpje niet ver van Gorredijk).

September 2020 ben ik bij Kenonz gestart met mijn afstudeerstage voor de opleiding Commerciële Economie. Inmiddels heb ik mijn diploma op zak en ben ik fulltime werkzaam als Adviseur Marketing en Communicatie bij Kenonz. Een beter begin van mijn loopbaan kan niet als je het mij vraagt.

Wat ik dan zoal doe? Een hele hoop afwisselende en interessante werkzaamheden. Wanneer je bijvoorbeeld een bericht op social media voorbij ziet komen of er worden activiteiten, trainingen of evenementen georganiseerd dan is de kans groot dat ik daar een steentje aan heb bijgedragen. Daarnaast probeer ik mijn collega's zoveel mogelijk te ondersteunen wanneer het gaat om dingen organiseren, plannen en ontwerpen.

Naast mijn werk bij Kenonz vind ik het in mijn vrije tijd heerlijk om te sporten. Daarnaast ben ik in de zomermaanden graag aan het zeilen en in de wintermaanden ben ik een fanatiek snowboarder. Lekker eten, een drankje en gezelligheid mogen bij mij ook echt niet ontbreken!

chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?