Bewust

Fleur Weerman

Talent Specialist Sociaal Domein
Enthousiast
Betrokken
Houdt van gezelligheid 
Wordt erg blij van mooie reizen maken 

Mijn naam is Fleur Weerman en ik woon in het mooie en gezellige Ruinerwold! Na een aantal jaren gewerkt te hebben in het sociaal domein als Wmo- en Jeugdconsulent heb ik nu de stap gemaakt naar Talent Specialist Sociaal Domein. Waarom? "Avontuur" één van de kernwaarden van Kenonz. "Geen idee hebben van wat je iets gaat brengen, maar weten dat het geweldig gaat zijn". 
 
Met mijn kennis en ervaring weet ik hoe het werken in de functie van Wmo- en Jeugdconsulent is en kan ik op basis van wensen, competenties en ervaring van professionals een mooie match maken. Samen met mijn team zijn wij verantwoordelijk voor de noordelijke provincies. Je kunt mij, samen met mijn collega's vinden op onze gezellige vestiging in Gorredijk. 
 
De kernwaarde "avontuur" is voor mij zowel werk als privé gerelateerd! In 2016 heb ik een prachtige wereldreis gemaakt door Zuid-Oost Azië, Noord-Amerika en Zuid-Afrika. De jaren erna door Europa gereisd en vorig jaar nog in Indonesië geweest. Naast mooie reizen en skiën, hou ik van gezelligheid met vrienden, lekker uiteten en borrelen. 

chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?