Bewust

Harm Jan Smit

Adviseur Fysieke Leefomgeving
Woon in Noord – Scharwoude
Geboren en getogen Kampenaar
Positief, doorzetter en resultaatgericht
Passie voor korfbal

Sinds 1 november ben ik werkzaam als adviseur fysieke leefomgeving Hoorn. Inmiddels ben ik al ruim 20 jaren werkzaam in de arbeidsbemiddeling waarvan bijna 20 jaar bij Randstad.

4 jaar geleden ben ik vanwege de liefde in Noord - Scharwoude beland en woon ik samen met mijn vrouw Bianca en mijn bonuszoon Luke. Ik ben een geboren en getogen Kampenaar en nog steeds vindt daar het grootste gedeelte van mijn sociale leven plaats. Daar wonen namelijk mijn familie en vrienden en speelt “mijn’’ korfbalcluppie Wit Blauw. Korfbal is mijn vanaf jongs af aan mijn passie, van speler tot (jeugd) trainer op landelijk niveau. De laatste jaren volg ik het korfbal als liefhebber en supporter. Verder is sport volgen en kijken een hobby van me en daarnaast hou ik van gezelligheid en leuke dingen doen en beleven met vrienden.

Het werken in de arbeidsbemiddeling geeft mij nog elke dag veel energie en plezier en dit doe ik dan dagelijks ook met veel enthousiasme. Het zorgen voor de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat is elke keer weer een uitdagend proces waar ik weer veel voldoening uithaal. In mijn werk ben ik erg resultaatgericht, zoek ik naar kansen en denk ik in uitdagingen en kansen in plaats van beperkingen.

Het werken als adviseur bij Kenonz is voor mij de perfecte match tussen werken bij een bedrijf dat bruist van de (sportieve) energie en enthousiasme, de uitdaging van een commerciële functie, de beste werkgever zijn voor onze gedetacheerde collega’s en het dagelijks plezier maken en beleven in en tijdens het werk met collega’s met veelal dezelfde interesses.

chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?