Inge Dijkstra

Biografie

Hi! Mijn naam is Inge Dijksta, 32 jaar en ik woon in Hoorn. Geen officiële Horinees, want ik ben voor de liefde van Boskoop naar West-Friesland verhuisd.

Sinds 2011 ben ik actief in de arbeidsbemiddeling. Succes meten, kansen zien en de oprechte verbinding maken met kandidaten geeft mij energie. Met mijn collega’s Karin, Albert, Jacob en labrador Teun werk ik in Hoorn. Deze Kenonz vestiging gaan wij de komende periode sterk(er) op de spreekwoordelijke arbeidsmarktkaart zetten! Met creativiteit en veel persoonlijke aandacht zet ik mijn recruitment expertise in om de juiste professionals efficiënt te bereiken en helpen in hun carrière. Dit doe ik als Recruiter Sociaal Domein voor de regio’s Noord- en Zuid-Holland. Verbinding maken is en blijft juist in deze tijden belangrijker dan ooit. Met een eigen(wijze) visie op bemiddeling want iedereen is zoveel meer dan zijn/haar CV. Persoonlijke wensen, soft skills, ambities en werkplezier staan centraal in onze gesprekken. Is er een match? Dan detacheren wij jou naar een gemeente of overheidsinstantie waar jij je als professional verder kunt ontwikkelen binnen jouw vakgebied.

Met mijn vriend René maak ik graag de mooiste reizen. Onze laatste bestemming was Mexico, Belize & Guatemala. Nieuwe mensen leren kennen, een vulkaan beklimmen, snorkelen, ondergedompeld worden in een andere cultuur, ultieme vrijheid! In Nederland vind ik deze vrijheid terug achterop de motor. Ik heb zelf (nog) geen motorrijbewijs maar zeg nooit nooit… Buiten dat ik fanatiek een balletje sla op het volleybalveld – inclusief de gezellige 3e helft – kan ik mijn energie volledig kwijt in boksen.