Bewust

Iris van den Heuvel

Talent Specialist Sociaal Domein
Iris van den Heuvel
Vrolijk
Ondernemend
Houdt van sporten
Is graag in contact met mensen

Hoi, leuk om kennis te maken! Mijn naam is Iris van den Heuvel en ik ben Talent Specialist voor het sociaal domein. Samen met mijn team zijn we verantwoordelijk voor de noordelijke provincies. Ik ben geboren en getogen in Groningen en hier woon ik nog steeds.


Ik heb de opleiding Small Business en Retail Management afgerond. Binnen deze opleiding ben ik in contact gekomen met de arbeidsbemiddeling door mijn afstudeerstage in de stagebemiddeling op Curaçao. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan als recruiter en nu heb ik mij bij het team van Kenonz mogen aansluiten. Ik ben ondernemend, vrolijk en oplossingsgericht en denk dan ook graag mee in de beste match voor opdrachtgever en kandidaat.


In mijn vrije tijd doe ik aan sport, zo dans ik en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Hiernaast ben ik regelmatig op pad met familie en vrienden om leuke dingen te doen. Ook houd ik van reizen en ben ik een echte dierenvriend. Het lijkt mij leuk om elkaar te leren kennen, spreek ik je snel?

chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?