Iselda Peetom

Talent Specialist Sociaal domein
Is enthousiast
Houdt van motorrijden
Houdt van gezelligheid
Is nieuwsgierig

Hoi!

Mijn naam is Iselda Peetoom en ik ben sinds 1 maart 2022 werkzaam bij Kenonz als Talent Specialist bij onze vestiging in Hoorn. In mijn functie ben ik samen met mijn collega’s verantwoordelijk voor het Sociaal Domein voor de regio Noord-Holland.

Nadat ik in 2021 ben afgestudeerd aan de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening ben ik bij Kenonz aan de slag gegaan als Trainee en heb ik een jaar gewerkt bij een gemeente als Consulent bijzondere bijstand/minimaregelingen. Uiteindelijk heb ik de overstap gemaakt naar Talent Specialist en ik vind mijn eerdere werkervaring en opleiding daarbij een waardevolle aanvulling op mijn werk. Door mijn kennis en ervaring die ik heb opgedaan kan ik mij nog beter voorstellen hoe een functie eruit ziet en begrijp ik goed hoe het is om te werken bij een gemeente. 

Naast mijn werk besteed ik mijn tijd graag aan mijn twee paarden en als ik zin heb in iets meer PK, dan pak ik mijn mooie Kawasaki Z650 uit de schuur. Naast deze 3 hobby’s houd ik er nog een aantal op na: ik hou ervan om naar de film te gaan, het terras op te zoeken, met een goed boek op de bank te kruipen of erop uit te gaan met mijn lieve vriend (vakantie, dagjes of weekendjes weg).

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op!

chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?