Jeanine de Leeuw

Biografie

Binnen Kenonz ben ik verantwoordelijk voor de traineeships. Na het afronden van mijn studie Toegepaste Psychologie ben ik aan de slag gegaan als gedragsdeskundige waar ik op team en individueel niveau heb mogen werken aan ontwikkel- en verandervraagstukken. Hier heb ik ervaren hoe bepalend de teamsamenstelling kan zijn voor het werkplezier maar ook voor het behalen van de gewenste resultaten. Mede hierdoor heb ik er uiteindelijk voor gekozen om de arbeidsbemiddeling in te gaan.

Ik ben in Joure opgegroeid en woon inmiddels in Heerenveen samen met mijn vriend. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke activiteiten met mijn vriend(en), teamgenoten en familieleden zoals sportieve uitjes, uiteten en het spelen van games. Daarnaast ben ik vaak op het sportveld of in de sporthal te vinden om een korfbalwedstrijd te spelen of te kijken.

Vanuit mijn sportachtergrond beschik ik over een gezonde dosis winnaarsmentaliteit maar wat ik het allerbelangrijkste vind, is een fijne sfeer binnen het team en de drive om je te blijven ontwikkelen in datgene wat je doet!