Jeanine de Leeuw

Biografie

Binnen Kenonz ben ik werkzaam als Recruiter voor het Sociaal Domein in het noorden van Nederland. Na het afronden van mijn studie Toegepaste Psychologie ben ik aan de slag gegaan als gedragsdeskundige waar ik samen met teams heb mogen werken aan ontwikkel- en verandervraagstukken. Hier heb ik ervaren hoe bepalend de teamsamenstelling kan zijn voor het werkplezier maar ook het behalen van de gewenste resultaten. Mede hierdoor heb ik er uiteindelijk voor gekozen om de arbeidsbemiddeling in te gaan. Ik streef er dan ook naar om samen met mijn collega’s de beste matches te maken!

Ik ben in Joure opgegroeid en woon inmiddels in Heerenveen samen met mijn vriend. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke activiteiten met mijn vriend(en), teamgenoten en familieleden zoals sportieve uitjes, uiteten en het spelen van games. Daarnaast ben ik vaak op het sportveld of in de sporthal te vinden om een wedstrijd korfbal te spelen of te kijken en ben ik betrokken bij de activiteitencommissie van de vereniging.

Vanuit mijn sportachtergrond beschik ik over een gezonde dosis winnaarsmentaliteit maar wat ik het allerbelangrijkste vind, is een fijne sfeer binnen het team en de drive om je te blijven ontwikkelen in datgene wat je doet. Dat is iets wat ik ook binnen Kenonz terugzie.