Liz Mavraki

Biografie

Ik ben geboren in Griekenland en tot mijn zeventiende op het mooie Kreta mogen wonen. Vanwege mijn dubbele nationaliteit (Griekse vader en Nederlandse moeder), kon vrij makkelijk de stap zetten om naar Nederland te verhuizen. Een sprong in het diepe die mij gelijk leerde op eigen benen te staan. In Nijmegen heb ik mijn opleiding Psychologie afgerond en daarna ben ik gaan reizen, omdat ik er van overtuigd was dat er meer te leren is dan binnen de vier muren van een collegezaal.
Het werd een reis van twee jaar die begon in Azië en eindigde in Australië. Tijdens dit backpack avontuur ging ik werken in de horeca en wist ik: als je ergens mensenkennis opdoet is het hier wel. Toen ik terugkeerde naar Nederland kon ik mijn draai niet echt vinden en ben ik een jaar later opnieuw vertrokken. Deze reis bracht mij uiteindelijk naar Curaçao, waar ik vijf jaar heb gewoond. Daar kwam yoga op mijn pad (hier geef ik inmiddels ook les in) en de Dierenbescherming waar ik mij als officemanager voor in heb gezet.

Na vijf jaar was het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Ik keerde terug naar Nederland, ditmaal wel met de intentie om te blijven. Mijn twee kantoorkatten gingen mee. Een vacature voor Recruiter kwam op mijn pad en ik ben deze uitdaging aangegaan.
Twee jaar later en een Corona crisis verder, ben ik gestart bij Kenonz als Recruiter Fysieke Leefomgeving en hier heb ik ontzettend veel zin in. De professionaliteit maar ook de betrokken en informele sfeer van Kenonz past goed bij mij.
In mijn vrije tijd volg ik een creatieve schrijfopleiding aan de Schrijversvakschool in Amsterdam. Daarnaast hou ik van kitesurfen, longboarden en sinds kort paragliden. Nooit te oud om te leren, dat is waar ik in geloof!