Senda de Groot

Biografie

Mijn naam is Senda de Groot en woonachtig in de mooie omgeving van Gorredijk.

Sinds 2011 ben ik actief in bemiddeling voor de overheid, eerst Sociale Zaken, later het Sociaal Domein.

Sinds 2016 maak ik onderdeel uit van Kenonz, een ambitieus team, in de functie van talent specialist Sociaal Domein, waarbij ik Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland tot mijn werkgebied mag rekenen. Samen met mijn collega’s zet ik graag het Sociaal Domein in Noord Nederland verder op de kaart.

Dit doe ik met erg veel plezier binnen een gedreven en professioneel team. Door de contacten die ik de afgelopen jaren heb opgedaan binnen het Sociaal Domein merk ik dat waardevolle medewerkers zich vaak op een niet al te grote afstand van je bevinden. Dit schakelt prettig en vlot! Energie die je in je werk steekt krijg je vaak dubbel en dwars terug!

Wat Kenonz in de afgelopen jaren heeft bereikt met haar bevlogen adviseurs en talent specialisten maakt mij trots. Naast mijn werk geniet ik van mijn gezin, loop ik graag hard en speel ik volleybal. Ook organiseer ik samen met een vriendin het Nieuwjaarscafé in ons dorp en met een groep vrijwilligers het jaarlijkse meerdaagse dorpsfeest. Daarnaast organiseer ik met een vriendin jeugdactiviteiten voor de jeugd v.a. 12 tot ca. 17 jaar en maak ik onderdeel uit van het bestuur van een stichting die voormalige NAD-werkkampen weer op de kaart zet.