Bewust

Senda de Groot

Talent Specialist Sociaal Domein
Senda de Groot
Komt uit Hemrik
Houdt van hardlopen
Wandelt elke dag een uur
Zoekt graag de bergen op

Mijn naam is Senda de Groot en woonachtig in Hemrik. Tijdens mijn HBO Facility Management opleiding ben ik in contact gekomen met arbeidsbemiddeling. Via een stage kwam ik terecht in de uitzendwereld en heb daar verschillende functies mogen bekleden zoals intercedente, sales executive en vestigingsmanager. In 2011 kreeg ik de kans een overheidsdesk op te zetten in Leeuwarden, een mooie en leerzame periode en mijn eerste stappen in serieuze bemiddeling in ‘overheidsland’. In 2012 heb ik de stap gemaakt richting werving- en selectie en daarna naar de detachering binnen de overheid.

Sinds 2016 maak ik onderdeel uit van Kenonz, een jong en ambitieus team, in de functie van recruiter sociaal domein, waarbij ik Friesland, Groningen en Drenthe tot mijn werkgebied mag rekenen. Samen met mijn collega’s zet ik graag het sociaal domein in Noord Nederland verder op de kaart.

Dit doe ik met erg veel plezier binnen een gedreven en professioneel team. Door de contacten die ik de afgelopen jaren heb opgedaan binnen het sociaal domein merk ik dat waardevolle medewerkers zich vaak op een niet al te grote afstand van je bevinden. Dit schakelt prettig en vlot, deze contacten zijn dan ook waardevol. Energie die je in je werk steekt krijg je vaak dubbel en dwars terug!

Wat Kenonz in de afgelopen jaren heeft bereikt met haar bevlogen accountmanagers en recruiters maakt mij trots. Naast mijn werk geniet ik van mijn gezin en doe ik aan hardlopen en volleybal. Ook draag ik graag een steentje bij aan onze dorpskrant en -website en spring ik wel eens bij als vrijwilliger bij activiteiten.

chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?