Bewust

Luc Toepoel

Talent Specialist Fysieke Leefomgeving
Luc Toepoel
Geboren en getogen in Nijmegen
Houdt van surfen en snowboarden
Sportliefhebber
Houdt van motorrijden

Mijn naam is Luc Toepoel. Geboren en getogen in Nijmegen, de mooiste en tevens ook oudste stad van Nederland. Toen ik, na mijn studie, in aanraking kwam met de gemeente ging er een nieuwe wereld voor mij open. De dynamiek en het maatschappelijke belang spraken mij dusdanig aan dat ik graag een verdiepingsslag wilde slaan in de publieke sector. Na een super gesprek op onze vestiging in Apeldoorn was ik om. Niet direct bij de gemeente aan de slag maar juist proberen bij te dragen aan de uitdagingen die er nu zijn op het gebied van personeel werven voor de publieke sector, daar krijg ik energie van! Mijn rol als talentspecialist past hier natuurlijk perfect bij.

Naast het werk ben ik de trotse aanvoerder van Sc Bemmel 5. Niet bepaald eredivisie voetbal maar minstens net zo leuk. In de winter ga ik graag snowboarden en in de zomer surfen. Met mooi weer stap ik ook graag op motor voor een heerlijke rit. 

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil jij ontdekken waar jij energie van krijgt? Je vind mijn contactgegevens bovenaan deze pagina. Ik kijk er naar uit!

chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?