Bewust

Magiel Nsilu

Talent Specialist Bouw & Civiel
Magiel Nsilu
Komt uit Grou
Enthousiast
Mag graag pasta carbonara eten
Sportliefhebber (mag graag alle sporten beoefenen)

Mijn naam is Magiel Nsilu en woon in het mooie dorpje Grou. Mensen die mij kennen beschrijven mij als een enthousiaste en vrolijke jongen die graag voor iedereen klaar staat. Een luisterend oor biedt als dat nodig is en mee willen denken in oplossingen wanneer er een probleem zich voordoet.

Sinds september ben ik de nieuwe talentspecialist bij KENONZ. Binnen het bedrijf zal ik samen met mijn collega Michiel verantwoordelijk zijn voor het nieuwe domein Civiel & Infra. Voor ik bij KENONZ kwam heb ik 2,5 jaar gewerkt als intercedent bij een technisch uitzendbureau in Bolsward. In die 2,5 jaar heb ik de basis mogen leren binnen de arbeidsbemiddeling. Naarmate ik de basis wat onder de knie kreeg heb ik de verantwoordelijkheid gekregen om nieuwe werknemers te plaatsen voor een groot productiebedrijf in Bolsward.

KENONZ heeft een aantal sleutelwoorden die in de connectie liggen met mijzelf als persoon. Twee daarvan zijn: Betrokken & wille(vermaak, plezier en blijdschap). Ik ben een teamplayer. Iemand die graag met de mensen samenwerkt. Niet alleen met de collega’s, maar ook met de kandidaten. Samen het doel behalen wat we voor ogen hebben. Daar haal ik mijn voldoening en plezier uit.

In mijn vrije tijd mag ik graag sportief bezig zijn. Zo voetbal ik bij de eerste selectie van GAVC in Grou en daarnaast doe ik ook nog aan boksen.

Vind het mooi dat ik bij team Bouw & Civiel mag horen!

chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?