Manon van der werf

Biografie

Hoi! Mijn naam is Manon van der Werf, ik ben 21 jaar oud en woon in Gorredijk. Momenteel zit ik in het tweede jaar van mijn opleiding Human Resource Management, welke ik volg aan de NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden

Sinds februari dit jaar loop ik stage bij Kenonz. Detachering, recruitment en HR in het algemeen sluiten goed aan bij mijn opleiding. Voor mijn stage zit ik hier dus helemaal op de goede plek. Een fijne werksfeer vind ik erg belangrijk en met de collega’s binnen Kenonz zit dat zeker wel goed. Ik kijk ernaar uit om het komende halfjaar deel uit te maken van dit team en om natuurlijk veel vlakken van HR onder ogen te komen. Naast mijn studie en stage werk ik op de broodafdeling in de Albert Heijn.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vrienden en familie. Een paar dagen naar de Waddeneilanden, een dagje varen en met mooi weer een middag op het terras zijn dingen waar ik van houd. Sporten ligt op dit moment op een laag pitje. Wel heb ik jarenlang gekorfbald bij LDODK. Door mijn studie en andere interesses ben ik hier twee jaar geleden mee gestopt. Verder vind ik het leuk om naar korfbal-, voetbalwedstrijden en Formule 1 te kijken.