Margith van der Schaaf

Talent Specialist Traineeships
Gek op felle kleuren
Stuitert de dag door
Leeuwarder- en Fries bloed
Heeft twee katten waarvan één gehandicapt is

Mijn naam is Margith en ik ben woonachtig in de mooie stad Leeuwarden samen met mijn twee katten. In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in de detailhandel. Na dit een tijd te hebben gedaan heb ik besloten het roer om te gooien en de studie HRM te volgen. Na deze studie ben ik een tijd werkzaam geweest in de verzuimwereld. Tot het wederom tijd was voor iets nieuws. KENONZ!

Binnen KENONZ ben onderdeel van het team Traineeships. Binnen de arbeidsbemiddeling voel ik mij als een vis in het water. Daarnaast, in combinatie met de doelgroep, ben ik binnen KENONZ helemaal op mijn plek.

In mijn vrije tijd zit ik vrijwel nooit stil. Ik ben veel met mijn vriendinnen en we zijn dan ook regelmatig een weekend weg. Meestal gaan we naar een festival of hebben we een (vr)eetfestijn met talloze spelletjes. Ook ben ik regelmatig in een yoga-pose te vinden. Dit is iets waar ik besmet mee ben geraakt in de tijd dat ik voor mijn studie op Bali heb gewoond. Die yoga is er overigens ook om de stuiterbal in mij te temmen.

chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?