René Dijkstra

Adviseur Fysieke Leefomgeving
René Dijkstra
Komt uit Ureterp
Houdt van sportieve activiteiten
Is gedreven, enthousiast en een luisterend oor
Onderneemt graag leuke dingen met familie en vrienden

Ik ben sinds 2015 actief in de arbeidsbemiddeling en in september 2018 heb ik de overstap naar Kenonz gemaakt. Hier ben ik werkzaam als Accountmanager Fysieke Leefomgeving en Ruimtelijk Domein voor de provincies Groningen en Drenthe. Vooral de persoonlijke aanpak, de korte lijnen en de no-nonense cultuur spreken mij enorm aan. Ik krijg er veel energie van om de ‘’perfecte match’’ te maken. De juiste persoon op de juiste plaats, daar doe ik het voor!

Naast mijn werkzaamheden als accountmanager, vervul ik sinds het begin van dit jaar ook de rol als vertrouwenspersoon binnen Kenonz. Zowel voor de interne collega’s als voor de externe gedetacheerde collega’s. Ik ben iemand die goed kan luisteren, graag andere mensen helpt en samen op zoek gaat naar verschillende mogelijkheden en de juiste oplossing. Deze rol past dus goed bij mij als persoon.

Ik woon samen met mijn vriendin en dochter in Ureterp. In mijn vrije tijd korfbal ik bij K.V. Oerterp en ben ik zeer regelmatig in de Johan Cruijff Arena terug te vinden.

chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?