Wim van der Meer

Biografie

Sinds 1 februari 2021 mag ik onderdeel zijn van het enthousiaste team van Kenonz in Apeldoorn. Dit op het vakgebied van Sociaal Domein. Het voelt erg goed om onderdeel te mogen zijn van Kenonz, dit mede gezien de visie op het gebied van het persoonlijke contact met de kandidaten en opdrachtgevers, het samenwerken als geheel team aan de gezamenlijke doelstellingen, sportieve karakter van het bedrijf en het continue in ontwikkeling zijn van de organisatie.

Zelf ben ik geboren en getogen in Leeuwarden. Na het met succesvol doorlopen van zowel de Middelbare en Hogere Hotel School in Leeuwarden, heb ik veel ervaring op mogen doen in de hospitality branche. Begon in mijn jeugdjaren als afwasser en doorgegroeid naar uiteindelijk Sales Manager en later Hotel Manager in diverse hotelorganisaties. In deze bedrijven veel bezig geweest met recruitment en opbouwen en vasthouden van de teams in het bedrijf. Hierdoor een affiniteit opgebouwd met de HR wereld. Dit in combinatie met mijn sales ervaringen in de hotellerie, heeft dit mij geleid tot deze nieuwe uitdaging,

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met zelf sporten, maar ook sport kijken. Zelf ben ik actief geweest als voetballer (keeper). Daarna ben ik gestart als scheidsrechter bij de KNVB en heb zelfs het Betaald Voetbal mogen behalen als scheidsrechter. Op dit moment ben ik gewoon weer actief als scheidsrechter op het amateurniveau in District Noord. Naast het voetbal vind ik mountainbiken en hardlopen fijne uitlaatkleppen in mijn vrije tijd.

Graag kom ik in contact met jou om meer te leren over het Sociaal Domein en te denken in kansen en mogelijkheden. Tot snel!