Bewust

Vacatures‎ Civiele Techniek

Ben je op zoek naar een vacature in de civiele techniek? Kenonz heeft meerdere vacatures civiele techniek open staan. Wij hebben onder anderen vacatures als werkvoorbereider, projectmanager, wegenbouwkundige, waterbouwkundige, ontwerper en adviseur civiele techniek. Lees meer
Search
Regio filter
  • Provincie Gelderland
  • Provincie Friesland
  • Provincie Noord-Holland
  • Provincie Zuid-Holland
Opleidingsniveau filter
  • HBO
  • MBO
  • WO
Dienstverband filter
  • 32 - 36 uur
  • 36 - 40 uur
Filteren
13

36 - 40 uurHBO, WOProvincie Drenthe

Beleidsmedewerker Verkeer

Bekijk vacature

36 - 40 uurHBO, WOProvincie Noord-Holland

Rioolbeheerder

Bekijk vacature

36 - 40 uurHBO, WOProvincie Utrecht

Junior Verkeerskundige

Bekijk vacature

36 - 40 uurHBO, WOProvincie Zuid-Holland

Verkeerskundige

Bekijk vacature

36 - 40 uurHBO, WOProvincie Noord-Holland

Landschapsontwerper

Bekijk vacature

36 - 40 uurHBO, WOProvincie Friesland

Directievoerder Civiele Techniek

Bekijk vacature

36 - 40 uurHBO, WOProvincie Limburg

Ontwerper Civiele Techniek

Bekijk vacature

36 - 40 uurHBO, WOProvincie Drenthe, Provincie Friesland, Provincie Groningen

Projectleider Civiel

Bekijk vacature

32 - 36 uurHBO, WOProvincie Groningen

Beheerder Wegen

Bekijk vacature

36 - 40 uurHBO, WOProvincie Overijssel

Civiel Technisch Medewerker

Bekijk vacature

Vacature Civiele Techniek

Civiele techniek is een verzamelnaam voor alles wat zich bezighoudt met ontwerp, constructie en het beheer van de gebouwde omgeving. Mooie voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld de wegenbouw, het waterbeheer en de bijdrage op het gebied van duurzaamheid. Vooral duurzaamheid is iets waarin civiele techniek een grote rol speelt. In de energietransitie houdt civiele techniek zich bijvoorbeeld bezig met het bouwen van windmolenparken. Maar ook op het gebied van infra bekommert civiele techniek zich over het stijgen van de zeespiegel. Wil jij je als civieltechnisch adviseur inzetten voor een van deze projecten? Solliciteer dan direct op een van de bovenstaande civiele techniek vacatures.

Infra vacature

Onder infra verstaan wij alle bouwprojecten die betrekking hebben op weg-, water- en railverbindingen. Onze infrastructuur is van essentieel belang, een goed voorbeeld hiervan is het wegennet. Via Kenonz kun je op projectmatige basis werken aan het verbeteren van de infra in Nederland. Wij hebben meerdere vacatures infra op het gebied van weg-, water- en railverbindingen. Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct op een van de bovenstaande infra vacatures.

Bij Kenonz bieden wij een avontuurlijke carrière aan op het gebied van civiele techniek. Zo hebben wij afwisselende projecten bij overheidsinstanties en staat verdere ontwikkeling bij ons centraal. Heb jij een MBO-, HBO- of WO-opleiding op het gebied van civiele techniek of in de richting van civiele techniek? Bekijk dan hierboven snel onze vacatures civiele techniek!
Heb je nog niet de juiste vacature gevonden op het gebied van civiele techniek? Bekijk dan onze vacatures in de bouw of verstuur een open sollicitatie. Samen vinden wij een geschikte vacature voor jou.

Ben jij net of bijna klaar met jouw opleiding civiele techniek of jouw opleiding in de richting van civiele techniek en ben je op zoek naar een carrière met een vliegende start? Neem dan eens een kijkje bij onze traineeships civiele techniek.

chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?