Bewust

Vacatures‎ Civiele Techniek

Ben je op zoek naar een vacature in de civiele techniek? Kenonz heeft meerdere vacatures civiele techniek open staan. Wij hebben onder anderen vacatures als werkvoorbereider, projectmanager, wegenbouwkundige, waterbouwkundige, ontwerper en adviseur civiele techniek. Lees meer
160

36 - 40 uurMBO, HBOProvincie Groningen

Trainee Mobiliteit / Verkeerskundige

Bekijk vacature

36 - 40 uurHBOProvincie Drenthe

Tekenaar

Bekijk vacature

36 - 40 uurHBOProvincie Friesland

Projectleider Civiel

Bekijk vacature

36 - 40 uurMBO, HBOProvincie Groningen

Veelzijdige Projectleider

Bekijk vacature

36 - 40 uur, 32 - 36 uurHBO, WOProvincie Drenthe, Provincie Flevoland, Provincie Friesland, Provincie Gelderland, Provincie Groningen, Provincie Noord-Holland, Provincie Overijssel, Provincie Utrecht, Provincie Zuid-Holland

Trainee Civiele techniek

Bekijk vacature

36 - 40 uurHBO, WO

Project Manager Ruimte en Infra Structuur

Bekijk vacature

36 - 40 uurHBO, WO

Manager Project Beheersing

Bekijk vacature

36 - 40 uurHBO, WO

Directievoerder

Bekijk vacature

36 - 40 uurHBO, WO

Ontwerper

Bekijk vacature

36 - 40 uur, 32 - 36 uurHBO, WOProvincie Groningen

Werkvoorbereider Civiel

Bekijk vacature

Vacature Civiele Techniek

Civiele techniek is een verzamelnaam voor alles wat zich bezighoudt met ontwerp, constructie en het beheer van de gebouwde omgeving. Mooie voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld de wegenbouw, het waterbeheer en de bijdrage op het gebied van duurzaamheid. Vooral duurzaamheid is iets waarin civiele techniek een grote rol speelt. In de energietransitie houdt civiele techniek zich bijvoorbeeld bezig met het bouwen van windmolenparken. Maar ook op het gebied van infra bekommert civiele techniek zich over het stijgen van de zeespiegel. Wil jij je als civieltechnisch adviseur inzetten voor een van deze projecten? Solliciteer dan direct op een van de bovenstaande civiele techniek vacatures.

Infra vacature

Onder infra verstaan wij alle bouwprojecten die betrekking hebben op weg-, water- en railverbindingen. Onze infrastructuur is van essentieel belang, een goed voorbeeld hiervan is het wegennet. Via Kenonz kun je op projectmatige basis werken aan het verbeteren van de infra in Nederland. Wij hebben meerdere vacatures infra op het gebied van weg-, water- en railverbindingen. Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct op een van de bovenstaande infra vacatures.

Bij Kenonz bieden wij een avontuurlijke carrière aan op het gebied van civiele techniek. Zo hebben wij afwisselende projecten bij overheidsinstanties en staat verdere ontwikkeling bij ons centraal. Heb jij een MBO-, HBO- of WO-opleiding op het gebied van civiele techniek of in de richting van civiele techniek? Bekijk dan hierboven snel onze vacatures civiele techniek!
Heb je nog niet de juiste vacature gevonden op het gebied van civiele techniek? Bekijk dan onze vacatures in de bouw of verstuur een open sollicitatie. Samen vinden wij een geschikte vacature voor jou.

Ben jij net of bijna klaar met jouw opleiding civiele techniek of jouw opleiding in de richting van civiele techniek en ben je op zoek naar een carrière met een vliegende start? Neem dan eens een kijkje bij onze traineeships civiele techniek.

chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?