Werken bij Kenonz

Kenonz vindt het belangrijk om te weten wie je bent, wat je ambieert en waar je gelukkig van wordt. Wat zorgt ervoor dat je op je plek zit en dat je na een werkdag weer vol energie thuis komt. Daar komen we alleen achter als we met je in gesprek gaan en luisteren naar wat je te vertellen hebt.

Er is van alles mogelijk en samen met jou, bepalen we wat we gaan doen. We ondersteunen je bij de stappen die je neemt en we zorgen er samen voor dat jij je kunt ontwikkelen op de manier die jou het beste past. Zo kun jij met veel plezier je werk doen en wij garanderen je een vast inkomen. Dus of je in verschillende keukens wilt kijken of wel wat ondersteuning kan gebruiken met solliciteren, van starter tot oude rot in het vak: voor iedereen kan het interessant zijn.

  • Je hebt een vast aanspreekpunt binnen Kenonz
  • Regelmatig vakinhoudelijke trainingen en opleidingen
  • We organiseren meerdere keren per jaar (sportieve) activiteiten met je collega’s van Kenonz
  • We hebben een online platform van waaruit je met collega’s in hetzelfde vakgebied kunt discussiëren over vakinhoudelijke zaken.
  • We voeren tussentijdse evaluaties om te zorgen dat je het beste uit jezelf blijft halen.

Kenonz intranet

Bij Kenonz maken wij gebruik van een intranet systeem. Dat betekent dat de onderlinge communicatie erg gemakkelijk, efficiënt en snel verloopt, maar vooral ook dat er vanaf dan via dit platform kennis gedeeld kan worden! Zo blijven alle werknemers van Kenonz gemakkelijk in contact met elkaar en blijven we op de hoogte!

Kenonz activiteiten

We organiseren meerdere keren per jaar leuke (sportieve) activiteiten/uitjes met je collega’s van Kenonz. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Kenonz ZweFiLO en Wiellerronde Gorredijk waar je als collega ook aan kunt deelnemen. Ook worden er genoeg andere leuke uitjes georganiseerd!

KENMIJ app

Er is schaarste op de arbeidsmarkt, dat vraagt om een creatievere manier van werven van medewerkers. Kenonz introduceert daarom de KENMIJ app die op een moderne laagdrempelige manier de competenties en persoonlijkheid van een sollicitant in beeld brengt. Lees er hier alles over.