Bewust

De KENMIJ App

Kenonz dankt haar naam aan de simpele gedachte; als je ons kent, weet je dat het goed zit. Dus ken onz en dan weet je dat je kwaliteit kunt verwachten. Wanneer we die gedachte projecteren op jou, dan zou jij kunnen zeggen; als je mij kent, weet je dat het goed zit! Van die mooie gedachte van Kenonz, hebben we de KENMIJ app gemaakt. Want zo leren we jou nog beter kennen. Zo kun jij zeggen “Kenmij en dan weet je dat het goed zit!”.

Next level 

Kennismaken 

Al swipend beantwoord je stellingen waarin je jezelf herkent (of juist niet). Zonder dat jij het als speler door hebt, worden er 3 persoonlijkheidstests afgenomen. Deze worden teruggebracht in 1 uitgebreid KENMIJ rapport. De test is ingericht met vragen vanuit MBTI, Big Five en Enneagram. Iedere test is uniek en brengt op eigen wijze het gedrag en dus je persoonlijkheid in kaart. Elk profiel is goed, zolang jij jezelf maar in de omschrijving herkent. Wij trekken geen conclusies uit jouw profiel. Het geeft iets extra’s aan onze kennismaking. Jou en ons inzicht geven in je eigen gedrag is het doel. 

De KENMIJ app vertelt naast je gedrag en persoonlijkheid iets over je voorkeuren. Je komt er achter wat voor jou werkt en wat juist niet. Waar jouw hart sneller van gaat kloppen en in welk nieuw professioneel avontuur jij het beste tot je recht komt. Waar je warm en blij van wordt en waar je energie van krijgt. Wij leren jou, en jijzelf, nóg beter kennen. Samen investeren we in de best mogelijke versie van jezelf. De KENMIJ app is er voor jou!

LEES VERDER
##

Wil je graag 

meer weten? 

Ook opdrachtgevers kunnen de KENMIJ app inzetten om een volledig beeld van het team te krijgen. Hoe verloopt de onderlinge communicatie? Welke persoonlijkheidstypes lopen er rond? Welke kwaliteiten bezit het team? Alles met als doel om de onderlinge samenwerking te verbeteren. Als het hele team de KENMIJ app heeft gespeeld, komt onze Kenonz Adviseur langs om inzicht te geven in de resultaten. Ideaal om de teamdynamiek optimaal te benutten. 

Wil je meer weten of wil je graag de KENMIJ app vrijblijvend spelen? Dat kan! Vul onderstaand formulier in en Sjoerd neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

LEES VERDER
Inschrijven Kenmij App

 

Inschrijven Kenmij App 

crosschevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?