KENMIJ App

Tinder voor de perfecte match

Er is schaarste op de arbeidsmarkt, dat vraagt om een creatievere manier van werven van medewerkers. Kenonz introduceert daarom de KENMIJ app die op een moderne laagdrempelige manier de competenties en persoonlijkheid van een sollicitant in beeld brengt.

Het is eigenlijk heel simpel: je krijgt een vraag met twee antwoordopties. Je swipet naar links voor ja en naar rechts voor nee. Het lijkt een beetje op Tinder. Na beantwoording van alle vragen, is het resultaat een overzicht van jouw competenties, maar ontstaat ook een beeld van je hobby’s, interesses, ambities en fitheid. De blik is daarmee meer gericht op het heden dan op het verleden. Wie ben jij op dit moment, wat kun je en wat wil je? De app maakt gebruikt van bestaande en erkende persoonlijkheidstesten.

Ook voor opdrachtgevers biedt deze app volop mogelijkheden. Door het invullen van deze app door de medewerkers van je eigen organisatie of afdeling, ontstaat er een compleet beeld van de samenstelling van je team. Je ziet in één oogopslag waar de kwaliteiten van je teamleden zitten en dus ook welke competenties er wellicht nog missen. Hierdoor kun je gericht op zoek gaan naar kandidaten die van toegevoegde waarde zijn binnen je team.

Benieuwd naar de app? Als je gegevens hier achterlaat ontvang je je inloggegevens, waarna je kunt beginnen met de game.

Aanmelden Kenonz App

  • Provincie invullen
  • In welk vakgebied wil je werken of ben je werkzaam?
  • Naar wat voor functie ben je op zoek of ben je op dit moment werkzaam?