Bootfeest starters

Voor Starters

Ben jij een starter in het werkveld en ben je op zoek naar een nieuw avontuur? Ook dan kan je bij Kenonz terecht. Wij bieden verschillende mogelijkheden waardoor jij een vliegende start kan maken met je carrière.

Een bak gezelligheid

Als detacheringsbureau streven wij ernaar een werkplek te vinden waar jij je op je plek voelt en je elke dag met plezier naartoe gaat. Dit doen we samen met ons team.
  • 25 vakantiedagen
  • Een passend salaris
  • Onbeperkt opleidingsmogelijkheden
  • Telefoon en laptop

Adventure awaits! Wij zijn Kenonz

01:22 minuten

Traineehsip Kenonz Training

Traineeships

De start voor een avontuurlijke carrière

Voor onze starters biedt Kenonz traineeships aan vanuit verschillende domeinen binnen de publieke sector.

Vakgroep Duurzaamheid

Onbeperkt leren en ontwikkelen

In onze eigen Kenonz Campuz krijg je toegang tot meer dan 300 online trainingen en 400 micro learnings. Hiermee krijg je de gelegenheid om jezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Ontdek waar jij op je plek zit

Sociaal domein vakgebied

Sociaal domein

Met een functie binnen het sociaal domein kun jij het verschil maken voor de meest kwetsbaren in onze samenleving. Of het nu gaat om maatschappelijk werk, jeugdzorg of participatieprojecten, als gedetacheerde collega zet jij je in voor het creëren van positieve verandering en het bevorderen van welzijn.

Lees meer
Bedrijfsvoering vakgebied

Bedrijfsvoering

Vind je het leuk om organisaties zo efficiënt en effectief mogelijk te laten functioneren? Ga dan voor een functie binnen het vakgebied bedrijfsvoering. Met jouw expertise in financiën, HR of projectmanagement draag je bij aan de groei van verschillende overheidsorganisaties.

Lees meer
Bouw vakgebied

Bouw

In de bouw ben je betrokken bij uitdagende projecten. Als bouwprofessional bij Kenonz werk je samen met jouw team aan innovatieve en duurzame bouwoplossingen die onze leefomgeving veranderen.

Lees meer
Civiel vakgebied

Civiele Techniek

Het vakgebied civiele techniek draait om het ontwerp, de constructie en het beheer van de gebouwde omgeving. Binnen deze sector is duurzaamheid wederom een belangrijk onderwerp waar je dan ook veel mee te maken krijgt.

Lees meer
Openbare orde en veiligheid vakgebied

Openbare orde & veiligheid

Openbare orde en veiligheid betekent bijdragen aan de veiligheid in een stad. Dit doe je door mee te denken in de ontwikkeling en implementatie van effectieve veiligheidsmaatregelen. Dus wil jij je inzetten voor een veiligere leefomgeving? Bekijk dan onze vacatures openbare orde en veiligheid.

Lees meer
Juridisch vakgebied

Juridisch

Binnen het juridische vakgebied zijn er veel ontwikkelingsmogelijkheden, maar draait alles om de vormgeving, uitvoering en naleving van wet- en regelgeving. Wil je graag werken binnen een politiek bestuurlijke omgeving? Bekijk dan snel wat het juridisch vakgebied nog meer te bieden heeft.

Lees meer
Duurzaamheid vakgebied

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp binnen Kenonz. Als duurzaamheidsspecialist kun je bijdragen aan het realiseren van groene oplossingen. Je kunt aan de slag binnen verschillende sectoren, bijvoorbeeld op het gebied van energietransitie en de circulaire economie.

Lees meer
Energietranistie vakgebied

Energietransitie

Heb jij een passie voor duurzaamheid en klimaat? Wellicht is een functie binnen de energietransitite dan iets voor jou. Binnen dit domein ga je aan de slag met de uitvoering van het klimaatakkoord.

Lees meer
Ruimtelijke Ordening vakgebied

Ruimtelijke ordening

Bij Ruimelijke Ordening draait alles om de leefomgeving waar gewerkt, gewoond en ondernomen wordt. Binnen deze sector houd je je bezig met ruimtelijke vraagstukken, bijvoorbeeld door het begeleiden van planologische procedures.

Lees meer
Digitale informatie-voorziening vakgebied

Digitale informatie-voorziening

Als medewerker digitale informatievoorziening houd jij je onder andere bezig met digitalisering, data en gegevensbescherming binnen een project of organisatie. Je bent de spin in het web tussen de functionele wensen van de opdrachtgever en de technische mogelijkheden die daarbij horen.

Lees meer
Bedrijfsvoering vakgebied

De nieuwste vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor de job alert