Traineeship

Jouw traineeship bij de overheid of gemeente

Ben je net klaar met je studie of studeer je binnenkort af? En lijkt werken in de publieke sector jou wel wat? Ga voor een vliegende start van je carrière met een traineeship van Kenonz.

Een bak gezelligheid

Jij gaat ervoor, elke werkdag weer. Voor je plezier én voor de volgende arbeidsvoorwaarden:
  • Een passend salaris
  • Onbeperkt opleidingsmogelijkheden
  • Telefoon en laptop
  • Leaseauto

Voor een avontuurlijk traineeship bij de overheid.

Jolanda vertelt je er graag meer over

01:41 minuten

Vakgroep Duurzaamheid

Onbeperkt leren en ontwikkelen

In onze eigen Kenonz Campuz krijg je toegang tot meer dan 300 online trainingen en 400 micro learnings. Hiermee krijg je de gelegenheid om jezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Ontdek waar jij op je plek zit

Juridisch vakgebied

Traineeship Juridisch

Wet- en regelgeving. Dat is waar het traineeship Juridisch om draait. Je opgedane kennis voer je uit binnen een functie als inkomensconsulent, toezichthouder of bedrijfsjurist.

Lees meer
Trainees terugkomdag

Traineeship Beleid en Projecten

Binnen dit traineeship duik je dieper in het proces van beleid en besluitvorming. Ook werk je aan je schrijfvaardigheden.

Lees meer
Bouw vakgebied

Traineeship Bouw & Civiel

Dit traineeship geeft je de kans mee te werken aan de meest toonaangevende projecten in de civiele sector, bijvoorbeeld als werkvoorbereider of als projectleider.

Lees meer
Openbare orde en veiligheid vakgebied

Traineeship RO

Dit is het traineeship Ruimtelijke Ordening. Gedurende een periode van twee jaar houdt je je bezig met de theorie en de praktijk van de Omgevingswet.

Lees meer
Bedrijfsvoering vakgebied

Traineeship Finance

Tijdens het volgen van het traineeship Finance ontwikkel je jezelf als financieel specialist en creër je een eigen frisse blik op het gebied van geldstromen. Zo kun je aan het einde van het traineeship de verantwoordelijkheid dragen voor de financiële processen van de opdrachtgever.

Lees meer
Sociaal domein vakgebied

Traineeship Sociaal Domein

Het traineeship Sociaal Domein is voor iedereen die iets wil betekenen voor een ander. Tijdens dit traineeship leer je dan ook hoe je de eigen kracht en de zelfredzaamheid van de hulpvrager kan vergroten, bijvoorbeeld in het kader van WMO, Jeugd of Participatie.

Lees meer
Iris en Lisanne Kenmij cafe

Traineeship Communicatie

Het traineeship Communicatie is voor iedereen met een achtergrond in communicatie die graag in de publieke sector aan de slag wil. We behandelen onder andere hoe je een goede zakelijke tekst opstelt en hoe je doelgroep gericht moet communiceren.

Lees meer
Duurzaamheid vakgebied

Traineeship Duurzaamheid & Energietransitie

Tijdens het traineeship Duurzaamheid en Energietransitie duik je dieper in onderwerpen als energiebesparing, warmte en zon. Natuurlijk behandelen we ook het onderwerp klimaatverandering en de transitie van ons energiesysteem. Tijdens je opdrachten bij de gemeente ga je aan de slag met de praktische uitvoering van het klimaatakkoord.

Lees meer
Bedrijfsvoering vakgebied

De nieuwste vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor de job alert