Bewust

Bewust bezig met het verduurzamen
van de leefomgeving

Specialist in het werven, opleiden en verbinden van duurzaamheidstalent. Traineeships – Detachering – Werving&selectie – ZZP
Werken aan de verduurzaming van Nederland
Bekijk de vacatures
Een leven lang leren
Lees meer
Hoe Bewust maatschappelijk 
Impact maakt
Lees meer

Kies bewust

Laten we bewuste keuzes maken voor het Nederland van morgen.

Uit die gedachte is Bewust ontstaan. Vanuit het Friese Gorredijk is Bewust een dochteronderneming van detacheringsbureau Kenonz, met volledige focus op duurzaamheid. Hiermee combineren we een sterk netwerk, meer dan tien jaar kennis en ervaring uit de markt en een betrouwbaar moederbedrijf met een uniek concept om duurzaamheidstalent aan gerenommeerde opdrachtgevers te verbinden. Altijd vanuit de gedachte; persoonlijk, maatschappelijk betrokken en met ‘wille’ (werkplezier).

Bekijk visie
Persoonlijk

Bij Bewust staat, naast duurzaamheid, de carrière van de medewerker voorop. Zo creëren we voor elke medewerker een persoonlijke leerlijn.

Maatschappelijk

We maken niet alleen bewuste keuzes op het gebied van duurzaamheid. Bewust zijn we namelijk ook maatschappelijk bezig. Zo steunen we lokale sportverenigingen, helpen we bij lokale verduurzaming initiatieven en delen we onze kennis met de maatschappij. Onze maatschappelijke insteek maakt dat onderwijsinstellingen en de overheid graag met ons samenwerken.

Plezier

Werkgeluk staat bij ons centraal. Dit creëren we door de ontwikkeling van de medewerker te blijven stimuleren en te zorgen voor informele activiteiten naast her werk.

De werkwijze van bewust

Vanuit moederbedrijf Kenonz zit in ons DNA dat een lange termijn relatie altijd begint bij elkaar écht leren kennen.

Ben jij ambitieus en wil je onderdeel zijn van onze groene beweging waarmee we het verduurzamen van Nederland in stroomversnelling zetten? Dan is dit onze werkwijze:

1. Laat je CV en/of gegevens achter via onderstaande button.

2. Een collega van ons neemt telefonisch contact met je op om nader kennis te maken.

3. We gaan met je in gesprek om te kijken waar jij gelukkig van wordt en welke van onze diensten het beste bij jouw ambities past.

4. Samen creëeren we een op maat gemaakt opleidingstraject

5. Welkom bij de Bewuste Familie! Tijd om aan de slag te gaan bij één van ons partners.

chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?