Traineeship

Klaar met de studie betekent nog niet altijd klaar voor een sprong in het diepe. Dan is een traineeship bij Kenonz een mooie opstap naar een mooie toekomst. Het betekent met een dienstverband op zoek naar een passende opleidings- en ervaringsplek.

Wat is mooier dan het vak echt in de praktijk te leren. Bij een traineeship bij Kenonz is de trainee binnen een organisatie gekoppeld aan een senior. Een constructie die garant staat voor een goede begeleiding.

Voor een organisatie heeft een traineeship veel pluspunten. De belangrijkste is misschien wel samen op zoek gaan naar geschikte jonge talentvolle krachten om de vergrijzing in de organisatie op te vangen en de doorstroming te bevorderen. Samen nieuwe mensen opleiden voor de toekomst. Maar het is ook een goede en efficiënte manier om de talenten van jonge medewerkers op waarde te schatten en te ontwikkelen.

Een traineeship via Kenonz, waarom?

Kenonz heeft oog voor mensen. Wij zijn altijd op zoek naar talent en willen daar ook investeren. Omdat het goed is voor de talenten, voor onze opdrachtgevers en voor Kenonz.

Onze relatief kleine organisatie garandeert bovendien korte lijnen en sterke persoonlijke relaties met de mensen met wie wij werken.