Bewust

Albert Lindeboom

Talent Specialist Fysieke Leefomgeving
Albert Lindeboom
2 meter Ouwe Seun (Harlingen)
Vindt mountainbiken geweldig
Skiën? Wanneer gaan we?!
"Wille" in het werk en in het leven, zie de mogelijkheden!

Welkom bij Kenonz !

Ben je op zoek naar een nieuwe stap in je loopbaan? Ik nodig je in dat geval van harte uit voor een kennismaking, waarin we samen bekijken hoe we jouw werkwensen concreet kunnen maken in de uitdagende arbeidsmarkt van de fysieke leefomgeving!
Samen met mijn collega Jacob Tijmersma helpen we overheidorganisaties, die op zoek zijn naar een waardevolle aanvulling voor hun team, aan professionals en trainees.

“Als Harlinger geboren, raak je dat nooit meer kwiet” is een bekende tekst uit het “volkslied” van Harlingen, de stad waar ik geboren en getogen ben. Het staat voor: eigenwaarde, inzet, respect voor je omgeving en trots. Dit zijn ook de handvatten waarop ik mijn werk als Recruiter probeer in te vullen. Sinds 2006 ben ik actief in de arbeidsbemiddeling en probeer ik mensen aan de baan van hun wensen te helpen.

Rode draad door mijn werk is altijd fysieke leefomgeving geweest: bouw en civiel, ruimtelijk ordening en de energie sector heeft altijd mijn aandacht gehad. Ik houd van vernieuwing, maar verlies niet de traditie en het vertrouwde uit het oog, met die ervaring hoop ik ook een goede gesprekpartner en vraagbraak voor mijn kandidaten te zijn.

In mijn vrije tijd houd ik van sporten, Mountainbiken, Skieen, Voetballen en lekker eten, dat heeft ook dus ook met elkaar te maken. Ik sport eigenlijk om te eten.....

Ik woon in Harlingen, al 26 jaar samen met Karin. Wij proberen elke dag een labrador, genaamd Sam, op te voeden.

Alvast werk ze vandaag!

chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?