Albert Lindeboom

Biografie

“Als Harlinger geboren, raak je dat nooit meer kwiet” is een bekende tekst uit het “volkslied” van Harlingen, de stad waar ik geboren en getogen ben. Het staat voor: eigenwaarde, inzet, respect voor je omgeving en trots. Dit zijn ook de handvatten waarop ik mijn werk als Recruiter probeer in te vullen.  Sinds 2006 ben ik actief in de arbeidsbemiddeling en probeer ik mensen aan de baan van hun wensen te helpen.

Rode draad door mijn werk is altijd fysieke leefomgeving geweest: bouw en civiel, ruimtelijk ordening en de energie sector heeft altijd mijn aandacht gehad. Ik houd van vernieuwing, maar verlies niet de traditie en het vertrouwde uit het oog, met die ervaring hoop ik ook een goede gesprekpartner en vraagbraak voor mijn kandidaten te zijn.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Moutainbiken, bodypump en skiën vind ik geweldig…., dat is mooi want ik houd  ook enorm van lekker eten. Ik sport dan ook om te eten……

Mijn favoriete land naast Nederland is Italië.

In Harlingen woon ik al 25 jaar samen met vriendin Karin, samen proberen we een gele labrador op te voeden, Sam genaamd.