Barbara Luczycki

Biografie

Sinds augustus 2015 ben ik werkzaam als Officemanager bij Kenonz. Dit houdt in dat ik alles in goede banen moet leiden, zowel organisatorisch als ondersteunend. Ik help de accountmanagers bij de administratieve kant van het detacheren zodat zij zich voor de volle 100% kunnen focussen op de medewerker en klant. Daarnaast ben ik het eerste aanspreekpunt voor bezoekers, zowel op kantoor als telefonisch.
Het plezier staat, naast het geven van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, bij Kenonz hoog in het vaandel. We werken hard en serieus, maar hebben onderling ook veel plezier. Je merkt aan alles dat iedereen er samen een succes van wil maken. De klant en medewerker tevreden krijgen en houden, dat is ons doel.

Nina vertelt over Barbara

Recruiter Bedrijfsvoering

Met Barbara heb ik in het verleden al samengewerkt. Ik ben heel blij dat zij nu onderdeel is van het Kenonz-team, het is een super gastvrouw. Altijd blij en ze heeft een groot gevoel voor humor, dat sluit goed aan op de cultuur binnen ons kantoor. Ze neemt de rest van het team veel werk uit handen.