Bewust

Hidde Altena

Talent Specialist Bedrijfsvoering
Komt uit Opeinde
Sport bijna elke dag
Is sociaal, serieus & spontaan
Is vaak op het korfbalveld te vinden, om zelf te spelen of te coachen

Mijn naam is Hidde Altena, 22 jaar en ik ben woonachtig in Opeinde. Ik ben in September mijn afstudeerstage gestart bij Kenonz. Tijdens mijn afstuderen zal ik een onderzoek gaan doen om de wensen en behoeften van gedetacheerde collega's in beeld te krijgen.

Ik studeer op dit moment aan de Hanzehogeschool in Groningen en volg de opleiding Bedrijfskunde. Hiervoor heb ik stage gelopen bij een adviesbureau in verzekeringen en hypotheken, in Heerenveen.

In mijn vrije tijd ben ik ongeveer 4 dagen per week op het korfbalveld te vinden. Ik speel zelf in het 1e team van KC De Pein en geef ook training aan de D1, E1 . Daarnaast vervul ik ook nog andere nevenfuncties zoals bijvoorbeeld de jeugdcommissie en de technische commissie. Ik ben een echte sportliefhebber en ik houd er zelf van om naast korfbal ook veel te padellen, mountainbiken en naar de sportschool te gaan. Ik ben daarnaast ook fanatiek voetbalsupporter (Heerenveen maar ook Ajax) en ik vind het ook leuk om met vrienden dingen te ondernemen of gezellig bij elkaar te zitten. Ik heb super veel zin in deze nieuwe uitdaging en hoop mezelf het komende halfjaar ook goed door te ontwikkelen.

chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?