Bewust

Iris Westra

Talent Specialist Bewust
Spontaan
Creatief
Houdt van avontuurlijke reizen maken
Wordt erg blij van gezond en lekker eten

Mijn naam is Iris, 27 jaar en woon met veel plezier in Dokkum. In het verleden ben ik werkzaam geweest in de retail en beauty branche. 
Na 5 jaar te hebben gewerkt voor een internationaal cosmeticabedrijf, was het tijd voor nieuwe uitdagingen en avonturen! Ik heb hierna een fantastische reis door Mexico mogen maken. Reizen is dan ook iets wat ik erg graag doe, van backpacken tot kamperen, stedentrips in Nederland, Europa of daarbuiten, i'm in! Verder word ik heel blij van nieuwe recepten uit te proberen en een feestje op m'n bord te maken. Maar, wel plantaardig! 

Sinds mei 2022 ben ik werkzaam bij Kenonz als Talent Specialist Bewust voor het Noorden van Nederland. Je kunt mij, samen met mijn collega's vinden op onze gezellige vestiging in Gorredijk. 

Kenonz heeft 5 belangrijke kernwaarden: "Betrokken", "Wille", "Authentiek", "Ondernemend" en "Avontuur". Dit zijn o.a. waardes die ik belangrijk vind en die ik graag wil uitdragen in mijn functie, als Talent Specialist.Samen in gesprek gaan, ontdekken wat jouw drijfveren zijn en wat jij graag wilt en dit tot een mooie match leiden zodat jij met veel plezier je werk kan doen.

Dat je kan doen waar je het gelukkigst van wordt, want werkgeluk en jezelf ontwikkelen is toch ontzettend belangrijk! Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en verwelkom je graag in Gorredijk.

chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?