Karin Boonstra

Biografie

Wie ben ik? Karin Boonstra: ik werk inmiddels al meer dan 20 jaar in de arbeidsbemiddelingssector in heel Nederland, in diverse managementfuncties. Klanten en collega’s omschrijven mij als: what you see, is what you get, afspraak = afspraak, investeren in het opbouwen van lange termijn relaties en goed in het creëren van een fijne werksfeer.

Ik vind het belangrijk om mijn werk goed te doen, werk resultaatgericht en lever kwaliteit. Deze eigenschappen zijn naar mijn idee belangrijk in de detacheringssector, waarbij een persoonlijke aanpak je onderscheidend vermogen geeft. Kenonz is zo’n persoonlijk bedrijf en past daarom uitstekend bij mij.

Samen met mijn twee kinderen en mijn vriend woon ik in Leeuwarden. Mijn vrije tijd besteed ik graag samen met mijn vrienden en vriendinnen, hun kinderen: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Daarnaast ben ik al jaren actief lid van de leukste tennisvereniging van Leeuwarden, houd me bezig met het organiseren van tennistoernooien, ga (zo nu en dan) naar de sportschool en ben dol op skiën.

Bij Kenonz ben ik eindverantwoordelijk voor de regio Noord- en Zuid-Holland.

In onze organisatie werken we met ervaren collega’s die gedreven zijn, plezier hebben in hun werk en goed zijn in hun vak. We zijn een flexibele organisatie met een groot netwerk. We hebben een nuchtere mentaliteit en werken hard voor het behalen van het beste resultaat voor onze klanten (opdrachtgevers en werkzoekenden).

Wil je een opdracht bij ons uitzetten, eens brainstormen over de ontwikkelingen in de huidige markt, organisatie-ontwikkelingen of carrièremogelijkheden bespreken? Bel me voor het drinken van een kop koffie/ thee. Tot gauw!