Bewust

Margitt Verstraaten

Adviseur Sociaal Domein
Margitt Verstraaten
Gek op culinaire uitdagingen
Wordt blij van reizen
Houdt van gezelligheid met vrienden familie
Resultaatgericht

Hi , ik ben Margitt Verstraaten en binnen Kenonz actief in de rol van Adviseur Werving & Selectie. Voor dit Werving & Selectie label wat sinds April 2022 stevig vorm gegeven wordt door een ervaren team, mag ik vanaf het begin af aan deel van uit maken. Dit zie ik als een prachtige uitdaging die ik graag aanga. 

Kenonz Werving & Selectie richt zich op 'vaste' strategische functies, binnen zowel de profit als de non-profit sector.  

Mijn werk ervaring binnen de arbeidsbemiddeling is ruim 15 jaar.  Hier is mijn basis in de bemiddeling gelegd met matchen, uitzenden ,detacheren, werving en selectie en payroll.  Heb in diverse 'keukens' mee mogen kijken wat me veel nieuwe inzichten heeft gebracht. Mijn  liefde voor bemiddeling is altijd gebleven.

Naast de arbeidsbemiddeling ben ik ruim 10 jaar werkzaam geweest in commerciële management functies. Deels ten behoeve van de non profit sector en grotendeels binnen de profit sector, internationaal. 

Ik word gedreven door het behalen van resultaten. Met het realiseren van de juiste match als ultiem doel.  Een organisatie naar een hoger plan brengen. Ik voel mij thuis in een open mensgerichte commerciële en dienstverlenende organisatie zoals Kenonz. Professionaliteit, trots, persoonlijk en gedreven, waarbij werkplezier zeer merkbaar is.  Ben een teamplayer en waardeer ieders expertise binnen een samenwerking.

Samen met mijn man ben ik woonachtig in een (eigenhandig) verbouwd boerderijtje in Groningen.  In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk voor vrienden en familie te koken. Of beter nog, om uit eten te gaan  en leuke activiteiten buitenshuis te ondernemen. Maak graag city trips binnen en buiten Nederland en het ontdekken van andere culturen.  Bij mooi weer ben ik vooral buiten te vinden, in de tuin, urban walks of op het water. 

Ga graag het gesprek aan om mooie samenwerkingen tot stand te brengen!

Tot gauw.  

chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?