Marijn van den Goorbergh

Biografie

Mijn naam is Marijn van den Goorbergh. Ik ben 28 jaar oud en woonachtig in Papendrecht. Begin dit jaar ben ik gestart als Adviseur bij KENONZ op onze nieuwe vestiging in Alblasserdam. Samen met mijn collega’s  heb ik de mooie uitdaging om van (inmiddels alweer) vestiging vier, een groot succes te maken.

Zelf heb ik een kleine vier jaar ervaring in de personeelsbemiddeling. Voor deze tijd heb ik een aantal jaar op professioneel niveau mijn sport beoefend in het Nederlands korfbalteam. Nog steeds ben ik met veel plezier op topniveau actief in de selectie van PKC/Vertom in Papendrecht. In 2018 ben ik begonnen bij een uitzendbureau in Alblasserdam. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar een technische detacheerder en sinds 1 januari 2022 is het avontuur bij KENONZ begonnen.

Samen met mijn vriendin woon ik in Papendrecht. In mijn vrije tijd ben ik uiteraard veel bezig met korfbal, maar ook andere sporten vind ik erg leuk. In de sportschool of op de golfbaan ben ik ook regelmatig te vinden. Daarnaast zou ik (na corona) graag weer een mooie reis maken en kun je me blij maken met een wandeling in de natuur.