Bewust

Marjon Staal

Consultant Kenonz Werving & Selectie
Belangstellend
Betrokken
Doortastend
Zoekt altijd naar de parel onder de campings!

Hoi! Ik ben Marjon Staal en sinds 2024 binnen Kenonz actief in de rol van Consultant Werving & Selectie. Ik heb veel ervaring in management support binnen diverse organisaties, zowel profit als non-profit. Voor mij is werving en selectie dus een nieuwe tak van sport en ben er trots op dat mij deze kans wordt geboden door Kenonz! 

Ik heb oprechte interesse in mensen en kan goed luisteren. Het geeft mij energie om proactief te schakelen en hou van persoonlijk contact. Ik vind het belangrijk om contacten te onderhouden, zowel binnen mijn werk als daarbuiten. Het gevoel dat je met z’n allen aan mooie resultaten werkt zorgt ervoor dat ik het beste uit mezelf haal. Mooie doelstellingen en enthousiaste, bevlogen collega’s maken dat ik met veel plezier naar mijn werk ga. 

Zelf ben ik geboren en getogen in de provincie Groningen en woon inmiddels al heel wat jaren in Haren met mijn man en twee kinderen. Ik kan ervan genieten om spontaan op de fiets te stappen en in 15 minuten in de bruisende binnenstad van Groningen te staan. Verder verkies ik goed uit eten boven een concert, doe ik aan kickboksen en kampeer ik tegenwoordig in de zomervakantie.

Graag ga ik met je in gesprek om een mooie samenwerking tot stand te brengen!

chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?