Bewust

Marloes Peereboom

HR Business Partner
Marloes Peereboom
Ondernemend
Houdt van kamperen
Staat in de winter graag op de latten in Oostenrijk
"Het geloof in jezelf is je grootste kracht"

Hoi, ik ben Marloes! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn profielpagina. Ik zal mij even voorstellen. 

Sinds de zomer van 2021 ben ik binnen Kenonz actief als HR Business Partner. In samenspraak met directie ben ik verantwoordelijk voor alle HR-activiteiten voor zowel onze interne als gedetacheerde collega's. Ik breng 15 jaar werkervaring binnen de wereld van uitzenden, detacheren en werving & selectie mee, een dynamische werkomgeving die altijd volop in ontwikkeling is en boeiend blijft!

Kenonz is een prachtige groeiende organisatie waar volop uitdagingen en kansen liggen. Ik ben dan ook erg blij samen met Kenonz dit avontuur te mogen beleven.

Ik ben woonachtig in Leeuwarden samen met mijn vriend en 3 kinderen; Dani, Julian en Lauren. Naast de vele momenten van quality time met het gezin, loop ik graag hard en word ik ontzettend blij van een weekje op de latten in de sneeuw! 

Voor goede en gedreven mensen zien wij altijd wel kansen binnen Kenonz! Lijkt werken bij Kenonz jou nu ook zo leuk? Bel me, dan drinken we een koffie en vertel ik je meer en wie weet sta jij hier straks ook wel te shinen op onze website!

chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?