Bewust

Nynke Spijker

Finance & Control
Nynke Spijker
Betrokken
Enthousiast
Gek op gezelligheid
Onderdeel van de Kenonz korfbal clan

Mijn naam is Nynke Spijker, ik ben 21 jaar en woon in Surhuisterveen. Na een korte zoektocht voor een leuk scriptieadres, kwam ik al snel bij Kenonz terecht. Tijdens het schrijven van mijn scriptie, waarbij ik een onderzoek heb gedaan naar de loonadministratie, heb ik de Kenonz-groep leren kennen als een energieke, sportieve en enthousiaste groep medewerkers, die elke dag met een lach naar hun werk komen. Ik ben dan ook blij dat ik na het afronden van mijn Bedrijfseconomische scriptie, de kans heb gekregen om mijn opgedane kennis in de praktijk bij Kenonz toe te passen.

Als Assistent Controller is mijn doel om een allround speler binnen het financiële team te worden, zodat ik overal mijn steentje kan bijdragen. Ik wil graag overal goed in zijn, en vind het dan ook leuk om nieuwe dingen te leren.

In februari 2020 heb ik de studie even op pauze gezet, om vijf maanden door Australië en Nieuw-Zeeland te reizen. Helaas moest vanwege corona na zes weken de tas weer worden ingepakt om terug naar Nederland te gaan. Maar op een dag zal ik deze reis zeker afmaken! Naast het maken van reizen, onderneem ik graag leuke activiteiten met mijn vriendengroep en familie, en ben ik regelmatig te vinden op de plaatselijke korfbalvelden.

chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?