Peter Veldman

Adviseur Sociaal Domein

Als geboren Fries ben ik 1 november 2021 begonnen aan m’n nieuwe uitdaging bij Kenonz in Hoorn. De afgelopen 6 jaar heb ik al veel ervaring opgedaan in de arbeidsbemiddeling en deze ervaring verwacht ik goed te kunnen gebruiken bij Kenonz. De sector waarin Kenonz actief is, is voor mij helemaal nieuw maar ik sta te trappelen om deze sector beter te leren kennen.

Ik ben geboren in Harich, in de mooie zuidwesthoek van Friesland. Inmiddels woon ik alweer 5 jaar in Schagen met mijn vriendin Jorien. Zij komt uit Noord Holland en zo ben ik dan ook verhuisd naar Schagen. In mijn vrije tijd ben ik druk met mijn favoriete sport korfballen en stap ik graag op mijn racefiets. Ook steek ik regelmatig de BBQ aan en maak ik graag lekkere gerechten klaar voor vrienden en familie.

In mijn rol als adviseur bij Kenonz streef ik er naar om anderen mijn hulp en diensten aan te bieden. Door mijn sociale, vriendelijke en hartelijke houding ben ik het meest op mijn plaats wanneer ik anderen op praktische wijze van dienst kan zijn. Ik ben op mijn best wanneer ik te maken heb met mensen en situaties die om samenwerking vragen. Daarnaast ben ik goed in het "aanvoelen" van mensen en situaties en zal zelden iemands motivatie of intentie verkeerd inschatten.

chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?