Bewust

Rob van der Veen

Manager Alblasserdam / Adviseur Sociaal Domein
Komt uit Papendrecht
Houdt van gezelligheid
Gaat graag op reis en uiteten
Trotse vader van Pim en man van Sifra

Mijn naam is Rob van der Veen, opgegroeid in Papendrecht en momenteel woon ik samen met mijn vrouw en zoontje in Sliedrecht. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn gezin en vrienden. Samen met mijn vrouw hebben we al best veel van de wereld gezien en hopen in de toekomst de wereld verder te verkennen als gezin. 

Begin 2017 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met het recruitment vak. Eerst heb ik twee jaar gewerkt als Corporate Recruiter voor een groot consultancy bedrijf en vanaf 2019 ben ik actief geweest als Recruitment Consultant in de arbeidsbemiddeling voor de overheid.  In januari 2022 heeft KENONZ een nieuwe vestiging geopend in Alblasserdam,  waar ik toen ben begonnen als Adviseur en sinds oktober 2022 ook als vestigingsmanager werkzaam ben.

Bij KENONZ ga ik een nieuw avontuur aan om mezelf verder te ontwikkelen in een nieuw op te bouwen vestiging. Met veel energie zet ik me dan ook in om de juiste match te vinden tussen kandidaat en opdrachtgever. Door dit op een open en eerlijke manier te doen ontstaan mooie lange termijnrelaties met zowel medewerker als klant. In mijn dagelijks leven en dus ook in mijn werk wil ik betrouwbaar, open, eerlijk en betrokken zijn. Met mijn enthousiasme en een gezonde dosis humor benader ik mijn klanten, kandidaten en collega's. 

chevron-down
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?