Sjoerd Bakker

Biografie

Met ICT, leerkracht basisonderwijs, leidinggevende horeca, DISC specialist en een aantal jaren als ondernemer in mijn rugzak, ben ik met veel enthousiasme en drive bij Kenonz gestart als Adviseur van de KENMIJ app. Een voorkeursstijlen analyse maken doormiddel van de app waarmee iedereen meer inzichten krijgt in zijn eigen gedrag en communicatiestijl vind ik geweldig leuk om te doen. Als ik dat dan ook nog eens mag combineren met teamanalyses en team traingingen, om de theorie in de praktijk te brengen, maak je mij helemaal blij. Binnen Kenonz krijg ik de mogelijkheid om al mijn kwaliteiten samen te brengen en het succes van de KENMIJ app nog verder uit te bouwen.

Ik woon samen met mijn vriend en bruine labrador in de prachtige groene wijk Skoatterwald te Heerenveen. We zitten daar bijna aan de bossen van Oranjewoud en kunnen daar onze trouwe viervoeter heerlijk uitlaten. Samen lekker koken met vrienden, (bord)spelavonden en een goede film of serie zijn favoriete tijdsbestedingen.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen beteken middels de KENMIJ app en de analyses die hier uit komen of ben je gewoon nieuwsgierig naar wie ik ben? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en dan doen we een kop koffie samen!